Noul Office se apropie de realitate – a ajuns la versiunea Customer Preview

Noul Office se apropie de realitate -  a ajuns la versiunea Customer Preview

Cu un nume complet extrem de… complex, noul Officepoate fi experimentat de orice utilizatori, incepand de astazi, intr-o forma aproape finala Consumer Preview. „Nume complex” deoarece pe parcursul instalarii, inainte si dupa instalarea noului beta, vedem cel putin 3 nume diferite care fac referire la acelasi pachet beta: Office 2013, Office 15 si Microsoft Office 365 Home Premium Preview.

office 2013

Se descarca gratuit de pe site-ul Microsoft, dupa ce ati dat cateva click-uri si ati completat cateva formulare.

Noul Office vine cu tot ce v-ati obisnuit sa vedeti intr-o suita Office: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote, Publisher si Acces, toate redesenate de la zero.

In alta ordine de idei, noul Office este compatibil exclusiv cu sistemele de operare Windows 7 si Windows 8. Incepand de acum a incetat suportul pentru utilizatorii de Windows XP si Windows Vista. Desi Office 2010, lansat in iunie 2010, continua sa ruleze in conditii optime si pe sisteme cu Windows XP sau Vista, noua versiune se pare ca nu face decat sa oblige si mai multi utilizatori la upgrade.

Desi merita sa o experimentati si voi, avand in vedere ca se instaleaza pe langa versiune obisnuita de office pe care o aveti instalata, cum era de asteptat Office 2013 vine cu schimbari majore. In primul rand, functionalitate Live Writer este acum integrata in Word. Editarea de PDF-uri este acum o functie implicita, fara costuri suplimentare, in acelasi Microsoft Word. In general aplicatiile par optimizate pentru touch, mult mai mai mult decat pana acum.

Daca va numarati printre utilizatorii catraniti de faptul ca a fost incetat suportul pentru Windows XP sau Windows Vista aveti totusi in vedere ca upgrade-ul la Windows 8 va fi extrem de accesibil daca aveti o licenta pentru orice sistem de operare pe care il aveti in acest moment instalat – 40 dolari.

Office 2013 word