10 iul. 2016 | 14:30

Pokemon Go: efectul neașteptat pe care îl are asupra jucătorilor

Gaming
Pokemon Go: efectul neașteptat pe care îl are asupra jucătorilor

Pokemon Go este pe cale să devină unul dintre cele mai populare jocuri pentru smartphone, iar zilnic auzim vești despre el. 

Dacă ieri vă povesteam despre o tânără care a descoperit un cadavru în timp ce juca Pokemon Go, astăzi avem o știre mai amuzantă. Pokemon Go îi pune pe jucători să se plimbe pe străzi reale în căutare de pokemoni. Cu ajutorul unui modul de realitate augmentată, jucătorii văd pokemonii din joc în viața reală prin intermediul camerei.

Și, cum toți știm că gamerii nu au parte de cine știe ce activitate fizică, jucătorii de Pokemon Go au început să resimtă efectele plimbărilor pe străzi.

Cei de la Mashable au făcut o colecție de tweeturi publicate de cei care vor să devină maeștri pokemon. În acestea, ei se plângă de febră musculară și de dureri de tendoane.

”Am făcut o plimbare de o oră cu bicicleta ieri, pentru Pokemon Go, iar acum mă dor picioarele. Nu am mai mers pe bicicletă de patru sau cinci ani”, spune unul dintre jucători.

”Tălpile și picioarele mă dor foarte tare de la Pokemon Go. Am dormit doar o oră, dar am preluat o sală de antrenamente și am crescut cinci niveluri, așa că a fost o zi bună”, spune jucătoarea Nalana.

Majoritatea tweeturilor vorbesc despre dureri de picioare, și unii utilizatori realizează că nu sunt în cea mai bună formă dacă au febră musculară de la o plimbare de câteva ore. Găsiți mai multe tweeturi mai jos.