15 iun. 2016 | 07:14

Noul Galaxy Note are o dată oficială de lansare

ACTUALITATE
Noul Galaxy Note are o dată oficială de lansare

În cazul în care vă țineați respirația în legătură cu lansarea noului Galaxy Note, merită să știți că nu mai aveți mult de așteptat.

Piața de smartphone-uri de top se aglomerează rapid cu modele din ce în ce mai accesibile și, cu toate că Samsung nu pare să inteționeze să micșoreze prețurile pentru modelele sale din gama Galaxy S și Galaxy Note, ar fi bine să lanseze un nou gadget în curând.

În conformitate cu zvonurile din ultimele săptămâni și luni, Samsung va decala lansarea noului Galaxy Note anul acesta cu aproximativ o lună, dacă nu mai mult, în speranța că va reuși să atragă câțiva clienți cu mult înainte de conferința IFA de la Berlin, în cadrul căreia se lansa de obicei.

Dacă imaginea publicată de curând de cei de la SamMobile este de crezut, următorul eveniment Unpacked este surprinzător de aproape. Conform invitației pe care o puteți vedea și voi mai jos, conferința de anunțarea a noului Galaxy Note va vea loc pe 2 august, în timp ce terminalul va ajunge la primii utilizatori câteva zile mai târziu. Având în vedere că am mai auzit în trecut vehiculată prima săptămână din august pentru anunțarea noului dispozitiv, această imagine se aliniază perfect cu respectivele zvonuri.

În ceea ce privește specificațiile aferente dispozitivului, Galaxy Note 6 sau Note 7 va fi construit în spatele unui display de 5,8 inci Super AMOLED, cu o rezoluție QHD. Partea de procesare va fi o combinație între un Snapdragon 823, 6GB RAM și același Android 6.0.1 Marshmallow pe care îl vedeți pe majoritatea terminalelor de top la ora actuală.

Ca de fiecare dată, este greu verificat autenticitatea unor astfel de imagini, deci ar fi bine să le percepeți cu un anumit grad de reticență. În altă ordine de idei este interesantă afirmația: ,,Următorul edge este chiar după colț”, o referință suplimentară la faptul că noul Note ar trebui să aibă marginile curbate într-un mod similar cu Galaxy S7 Edge.

samsung galaxy note-7-august-rumor

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele