13 iun. 2016 | 06:53

Noi detalii despre Galaxy Note 7: ecran curbat și dimensiuni generoase

ACTUALITATE
Noi detalii despre Galaxy Note 7: ecran curbat și dimensiuni generoase

Galaxy Note 7 se pregătește să ajungă la utilizatori în câteva luni, iar detaliile pe marginea gadgetului nu întârzie să apară.

Pasionații de phableturi speră să fie uimiți de iminentul smartphone la celor de la Samsung, iar conform ultimelor zvonuri ajunse online, are toate șansele.

Cea mai mare dilemă legată de iminentul phablet al sud coreenilor pare să aibă legătură cu denumirea comercială a terminalului. Unii sunt de părere că vom vorbi despre Galaxy Note 6, în timp ce alții sunt convinși că Samsung va sări direct la Galaxy Note 7 din motive necunoscute. Trecând însă peste acest detaliu, mai important este designul combinat cu specificații tehnice de top.

Conform unei noi imagini ajunse online în weekend, Galaxy Note 7 va fi construit folosind un display curbat pe margini, într-un stil similar cu Galaxy S7 Edge. În plus, noua imagine, ce pare să fie un teaser oficial ce nu a fost încă lansat, face și referință la cifra 7, în defavoarea 6, confirmând că, în fiecare an, Samsung vrea să lanseze un Galaxy S și un Note cu același număr.

Dacă zvonul se va confirma, Galaxy Note 7 va fi primul note cu margine curbată de la lansarea Note Edge de acum câțiva ani. ,,Scrie pe marginea unui lucru grozav” – acest mesaj este de asemenea evident în teaserul de mai jos, ca o referință la abilități suplimentare atașate stylusului S Pen. Au existat câteva zvonuri în trecut care confirmau abilitatea creionului inteligent livrat cu următorul Note de a scrie pe marginea curbată, iar acum au fost confirmate.

În ceea ce privește specificațiile aferente dispozitivului, Galaxy Note 7 va fi construit în spatele unui display de 5,8 inci Super AMOLED, cu o rezoluție QHD. Partea de procesare va fi o combinație între un Snapdragon 823, 6GB RAM și același Android 6.0.1 Marshmallow pe care îl vedeți pe majoritatea terminalelor de top la ora actuală.

Ca de obicei, merită să percepeți astfel de zvonuri cu un grad sporit de reticență, până când vor fi confirmate oficial.
galaxy-note-7-teaser

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele