Acum îți poți cumpăra Samsung Galaxy S7 și S7 edge și în versiune roz

Acum îți poți cumpăra Samsung Galaxy S7 și S7 edge și în versiune roz

În cazul în care voiați să vă cumpărați un smartphone roz, trebuie să știți că Samsung anunță disponibilitatea pe piața locală a smartphone-urilor Galaxy S7 și S7 edge în variantele Pink Gold și Silver Titanium.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge au dimensiuni diferite. Versiunea ”clasică” are un display QHD de 5,1 inch, iar versiunea cu margini curbate vine cu un ecran de 5,5 inch, cu aceeași rezoluție. La interior, ele sunt identice, înglobând procesoare cu opt nuclee, 4GB memorie RAM și spații de stocare care încep de la 32GB, dar care pot fi extinse prin card microSD.

Când vine vorba despre design, nu există multe schimbări față de modelele de anul trecut, dar asta nu este un lucru deloc rău, având în vedere că Samsung a reușit să lanseze cele mai frumoase smartphone-uri din 2015 și, până acum, rămâne în frunte și pe 2016. Noile telefoane sunt ceva mai rotunjite și au și spatele curbat, la fel ca Samsung Galaxy Note 5. Camera este aproape la nivelul restului carcasei și asta este un lucru bun. Cu câteva modificări la interior, cei de la Samsung au reușit să readucă rezistența la apă, iar noile modele pot fi scufundate în apă de până la 1,5 metri timp de 30 de minute.

Apropo de camere, acestea au fost actualizate și folosesc tehnologia Dual Pixel, pentru fotografii mai bune la lumină scăzută. Asta înseamnă pixeli mai mari, dar și o apertură 1,7.  Samsung Galaxy S7 și S7 edge se laudă și cu o focalizare foarte rapidă, dar și cu o lentilă ultralargă care poate fi montată peste smartphone. Camera principală are 12MP, iar cea frontală are 5MP.

Galaxy S7 vine cu o baterie de 3.000 mAh, iar versiunea edge aduce un acumulator de 3.600 mAh.

Samsung a ales să lanseze pe piața locală smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge în aceaste culori pentru a le oferi utilizatorilor mai multe opțiuni de personalizare și de exprimare a stilului personal,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Samsung Galaxy S7 Pink Gold este disponibil AICIiar cel Silver Titanium poate fi cumpărat de AICI. Modelul S7 edge roz poate fi găsit AICI, iar cel argintiu este AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: