29 iul. 2016 | 07:08

iPhone 7 are o dată ”oficială” de lansare și e foarte aproape

ACTUALITATE
iPhone 7 are o dată ”oficială” de lansare și e foarte aproape

Sunt foarte curios în privința particularităților ce vor defini următorul smartphone Apple, iar noi zvonuri legate de iPhone 7 ne confirmă fapul că nu ar trebui să mai așteptăm foarte mult până la lansare.

În aproximativ o lună, cei de la Apple trebuie să dezvăluie următorul sau următoarele lor telefoane. Este inevitabil. În fiecare an a fost așa, iar la această oră, respectiva tradiție nu poate fi neglijată, mai ales când vânzările de iPhone-uri au scăzut deja pentru două trimestre succesive. În plus, cu toții știm că internauții evită și mai mult să-și facă un upgrade la smartphone-ul din dotare când există șanse din ce în ce mai mari ca următoarea generație să ajungă magazine în următoarea lună.

Înainte de menționarea datei ce pare să fie oficială pentru disponibilitatea următorului iPhone, merită să aveți în vedere câteva aspecte. Chiar dacă gigantul din Cupertino a devenit din ce în ce mai previzibil în ultimii ani, când vine vorba de produse nelansate, aceștia nu publică nici un detaliu oficial până la conferința de anunțare. Din acest motiv, până atunci, ar fi bine să îmbrățișați un anumit grad de reticență față de orice informații citiți online în următoarele săptămâni.

Lăsând aceste detalii la o parte, @evleaks, același individ care a avut dreptate în numeroase cazuri referitor la smartphone-uri și tablete nelansate, tocmai a publicat pe Twitter că vor începe precomenzile la iPhone 7 pe 9 septembrie. În același tweet, folosește cuvântul ,,confirmat”, implicând probabil că sursa pentru respectiva informație este o persoană din interiorul Apple care are informații clare despre aceste subiect. În contextul în care precomenzile sunt făcute de obicei cu aproximativ o săptămână înaintea începerii efective a comercializării aparatului, data de 9 septembrie ajută să confirme și un zvon anterior care insista pe 16 septembrie ca fiind momentul în care noul iPhone va fi în magazine. Pentru a ști dacă va fi sau nu așa, vom vi nevoiți să așteptăm până în ultima săptămână din august, când ar trebui trimise invitațiile la eveniment către membrii presei de specialitate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele