iPhone 7 vine în 2017: anul acesta vom vedea schimbări minore

iPhone 7 vine în 2017: anul acesta vom vedea schimbări minore

Cei de la Apple ne-au obișnuit să vedem două versiuni de iPhone similare estetic, după care, o a treia cu schimbări radicale. Se pare totuși că 2016 nu va fi anul iPhone 7.

Respectând nomenclatorul Apple, după un iPhone 6 și un iPhone 6S urmează un iPhone 7 și, eventual, un iPhone 7 Plus. Din păcate, conform unui raport al celor de VentureBeat, respectivul principiu nu se va aplica anul acesta.

După ce ieri detaliam că noul iPhone nu va integra schimbări radicale de design și funcționalitate, conform celor de la Wall Street Journal, acum aflăm că nici măcar schimbarea de denumire nu va mai fi semnificativă. Informația vine de la Evan Blass, individul din spatele contului de Twitter @evleaks, același care a făcut multe dezvăluiri în trecut ce s-au materializat în produsele finale.

Cu alte cuvinte, Apple se pare că va adopta un ciclu de împrospătare semnificativă de trei ani, în locul celui actual care este de doi ani. Dacă se dovedește a fi adevărat, aproape că este normal ca iPhone 7 să fie lansat în 2017, la 10 ani de la primul iPhone. În definitiv, la momentul respectiv, presiunea va fi mult mai mare pentru compania americană.

În ceea ce privește schimbările pe care le vom putea vedea în această toamnă, este greu de speculat dacă vor reuși să ne motiveze să facem o investiție semnificativă într-un upgrade, mai ales dacă aveți deja un iPhone 6S. În principiu, lista va include două camere și renunțarea la mufa de căști. Eliminarea celor două linii de pe spatele dispozitivului, aferente antenei de comunicații ar putea fi de asemenea pe listă.

Cei de la 9to5Mac, conform publicației Macotakare se mai aruncă la câteva speculații, deși, din nou, nu include schimbări majore. Aparent, noul iPhone ce va fi anunțat în perioada septembrie – octombrie va avea un difuzor de ureche un pic mai mare. Senzorul de lumină ambientală va fi mutat, pentru a-i spori eficiența, în timp ce senzorul de proximitate, care în multe circumstanțe nu reușește să se activeze cum trebuie, va fi înlocuit cu doi senzori.

Dacă zvonurile de mai sus se vor confirma, iar designul noului iPhone nu va beneficia de schimbări semnificative, va fi interesat de observat dacă toate accesoriile actuale de iPhone 6S, de la huse până la folii de protecție, vor fi compatibile cu dispozitivul anunțat în câteva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Ubergizmo