28 apr. 2016 | 08:39

Deces la sediul Apple, valoarea companiei a scăzut brusc

ACTUALITATE
Deces la sediul Apple, valoarea companiei a scăzut brusc

Nu mai puțin de 40 de miliarde de dolari a pierdut Apple pe parcursul nopții, după ce în sediul companiei din Cupertino a fost descoperit un bărbat decedat.

Deși valoarea acțiunilor Apple este mai puțin relevantă în momentul în care vorbim de vieți omenești, nimeni nu s-a așteptat vreodată să audă de un deces la sediul nici unei companii din Silicon Valley. Cu toate acestea, exact asta s-a petrecut noaptea trecută.

Cei de la TMZ au pus mâna pe o înregistrare de pe un scanner al poliției în care se vorbea despre o femeie rănită la cap ce a fost escortată de la sediul companiei conduse de Tim Cook de către organe de securitate. Reprezentanții departamentului șerifului din Santa Clara County sunt în continuare pe Infinite Loop nr.1 pentru a investiga ce s-a întâmplat. Un lucru este sigur, un bărbat de origine hispanică a fost găsit decedat într-una dintre sălile de conferință ale companiei. Acela avea asupra lui un pistol, dar nu s-a confirmat dacă s-a împușcat sau nu.

La ora 8:38 dimineața, ora de pe coasta de vest a Statelor Unite, un apel de urgență a fost inițiat către departamentul șerifului prin care se anunța o posibilă sinucidere. Inițial s-a crezut că era vorba despre o ceartă între un angajat Apple de sex feminin și un bărbat, care s-a finalizat cu o rană la nivelul capului înregistrată de angajată. Detaliile ulterioare confirmate de către autoritățile americane nu au mai făcut referire la o a doua persoană implicată în eveniment, ci doar la persoana decedată.

,,Nu pot confirma nici un fel de informații referitoare la cauza sau modul decesului sau prezența oricăror arme.” Purtătorul de cuvânt al Departamentului Șerifului a fost cât se poate de ambiguu în ceea ce privește evenimentul, iar până când nu vom ști mai multe despre ce s-a întâmplat, situația la sediul Apple este incertă. Rămâne să așteptăm o declarație oficială din partea unui oficial al companiei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele