23 iun. 2015 | 08:32

Reduceri la telefoane: smartphone-urile pe care să le cumperi la ofertă

FEATURE
Reduceri la telefoane: smartphone-urile pe care să le cumperi la ofertă

eMAG a dat drumul la Revoluția Prețurilor, o campanie de oferte care include reduceri de până la 50%. 

eMAG, cel mai mare retailer online, a început vara cu o serie de reduceri substanțiale la toate categoriile de produse din ofertă.

Mai jos am selectat cele mai bune reduceri eMAG la telefoane. Dacă simțiți că e timpul să renunțați la smartphone-ul vechi, aruncați un ochi pe această listă.

Toate reducerile la telefoane sunt disponibile AICI. Aici găsiți recomandările noastre de smartphone-uri la reduceri eMAG, iar dacă sunteți interesați de televizoare, aveți o listă aici.

LG G4 are o carcasă din piele naturală și un ecran ușor curbat. Display-ul de 5,5 inch are o rezoluție QHD și este o adevărată evoluție față de modelul de anul trecut. Cu toate că cei de la LG nu au optat pentru vârful de gamă Snapdragon 810, asta nu înseamnă că performanțele Snapdragon 808, combinat cu 3GB memorie RAM, sunt de ignorat. Totuși, partea cea mai bună la LG G4 o reprezintă camera foto excepțională. Puteți cumpăra LG G4 de AICI.

Review-ul Playtech pentru LG G4 (2)

HTC One M8 se încadrează în topul telefoanelor care merită cumpărate în 2015. Are un design similar cu modelul de anul acesta, dar și cu modelul din 2013, are un ecran bun, performanțe la fel de bune și o cameră foto dublă pe spate, care este capabilă de niște ”giumbușlucuri” interesante. Probabil merită mai mult decât HTC One M9 și îl puteți cumpăra de AICI.

htc one m8s pic

Samsung Galaxy S6 ne-a uimit prin calitatea construcției. Vorbim despre un terminal cu adevărat premium, făcut din metal și din sticlă. Are un ecran extraordinar, de 5,2 inch și rezoluție QHD, procesoar Exynos și o cameră foto care se descurcă de minune în orice condiție. Telefonul îl puteți cumpăra de AICIla reduceri eMAG.

Samsung Galaxy S6 (13)

LG G3 l-am denumit telefonul anului 2014 și am avut multe motive. A reprezentat dovada că terminalele cu Android pot aduce toate avantajele unui iPhone, adică hardware de top și experiență de utilizare incredibilă. În plus, este unul dintre primele terminale cu display QHD, iar camera foto se descurcă foarte bine. Ne-a plăcut foarte mult și cât de compact este LG G3 pentru un dispozitiv cu ecran așa de mare, iar voi îl puteți achizționa de AICI.

LG G3 cu Android 5.0 Lollipop la Playtech (8)

iPhone 6 este unul dintre cele mai râvnite smartphone-uri la ora actuală. Telefonul Apple oferă performanțe fără cusur, o cameră foto extraordinară și un aspect elegant. Smartphone-ul are o reducere de preț considerabilă, de aproape 500 de lei. Îl puteți cumpăra de AICI.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samsung Galaxy S5 are un ecran Full HD Super AMOLED de 5,1 inci, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 de 2,5 GHz, 2 GB RAM și o capacitate de stocare de 16GB. Telefonul beneficiază de un slot pentru carduri micro SD prin care puteți mări capacitatea de stocare cu până la 128GB. Bateria de 2.800 mAh are o autonomie bună, rezistând cu ușurință unei zile de muncă în condiții de utilizare normală. Îl puteți cumpăra la un preț avantajos de AICI.

Samsung Galaxy S5 cu 4G+ de la Orange (2)