Televizoare la reducere: imaginea perfectă nu mai costă o avere

Televizoare la reducere: imaginea perfectă nu mai costă o avere

eMAG a pornit Revoluția Prețurilor.  Campania de reduceri eMAG include scăderi de prețuri de până la 50%. 

eMAG, cel mai mare retailer online, a început vara cu o serie de reduceri substanțiale.

Emag oferă reduceri la o gamă foarte largă de produse zilele acestea, iar în acest articol vă vom prezenta câteva dintre cele mai atrăgătoare oferte pentru televizoare.

Am selectat câteva modele care vă vor aduce experiența unui cinematograf în propria sufragerie. Toare reducerile eMAG la televizoare le puteți accesa AICI.

Aici găsiți recomandările noastre de smartphone-uri la reduceri eMAG, iar dacă sunteți interesați de laptopuri și tablete, avem o listă aici.

Televizorul LED Smart TV 3D de la Philips se bucura de o rezoluție Ultra HD de 3840 × 2160 pixeli, ce oferă cea mai clară imagine văzută vreodată pe un televizor. Televizoarele Philips cu Pixel Precise HD îți oferă 4 trilioane de culori, un super contrast dinamic de 500.000:1, dar și Digital Natural Motion. Perfect Motion Rate (PMR) la 400Hz îmbunătățește reproducerea mișcărilor, producând imagini clare și vibrante. Noul standard PMR de la Philips combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a mișcării. Îl poți găsi AICI.

Poți opta și pentru un televizor Smart LED LG cu diagonala de 119 cm. Secretul din spatele unghiului de vizualizare superior la televizoarelor LG este display-ul. Tehnologia IPS utilizată de LG reprezintă motivul pentru care televizoarele LED LG au ecrane mai rezistente, care afișează imagini mai clare și mai naturale. Tehnologia IPS redă cele mai fidele culori ale imaginii originale prin fiecare pixel al rezoluției HD. Îl poți cumpăra de AICI.

Pentru cei care vor o experiență cinematografică completă, dar au și un buget mai mare, modelul Samsung 55HU7100 este perfect. Are un ecran 4K curbat, cu diagonală de 138 de centimetri. Televizoarele Samsung sunt cunoscute pentru culorile vii, luminozitatea crescută și contrastul puternic, iar modelul în cauză beneficiază de toate. Este inteligent și are și un sistem de sunet performant, care asigură o experiență multimedia completă. Îl puteți cumpăra la reduceri de AICI.

Cei care nu își permit să sară de 1.500 de lei când vine vorba de prețul televizorului, pot opta pentru Toshiba 40L2400DG. TV-ul are un ecran full HD de 101 centimetri și oferă tot ce ți-ai putea de la un televizor din această gamă de preț. Imaginile sunt clare și au contrast puternic, iar sunetul este suficient pentru a umple o încăpere de dimensiuni medii. Îl puteți cumpăra de AICI.

Televizorul Ultra HD 3D Sharp are o diagonală de 152 cm și se găsește în această perioadă la o reducere substanțială. Esențial pentru fiecare televizor premium este panoul său LED. În interior, tehnologia de la Sharp de scalare optimizează practic orice tip de conținut, indiferent dacă este un clip online sau un film Blu-Ray. Îl puteți achiziționa de AICI.

Citește și: