19 iun. 2015 | 17:43

Noua schimbare Facebook aduce în News Feed doar ce vrei să vezi

ACTUALITATE
Noua schimbare Facebook aduce în News Feed doar ce vrei să vezi

Sunt 1,4 miliarde de oameni pe Facebook și probabil că ai câteva sute de prieteni în listă. Tocmai ca să ai acces la noutățile de la acei oameni de care îți pasă, Facebook îți oferă uneltele necesare să faci asta.

Facebook vrea să introducă o nouă funcție în aplicația de smartphone și în profilul utilizatorilor pe care îi ai la prieteni. Dacă de ceva timp ai opțiunea de a da unfollow cuiva pentru a nu mai primi nicio actualizare de la persoana respectivă, noua funcție dezvoltă puțin acest concept.

Se numește See First și presupune că permite utilizatorilor să aleagă tipurile de conţinut care doresc să le fie arătate în News Feed înaintea altora. Astfel vei putea scoate în faţă noutățile de la acei oameni apropiați și vei lăsa în „zgomotul” social ceea ce nu te interesează. Deocamdată, actualizarea profilurilor cu noua funcție n-a pornit, Facebook încă experimentează, dar sunt câteva imagini care îți arată cum vei controla mai bine ce apare în News Feed.

În continuarea vei putea da unfollow cuiva ca să nu mai vezi niciun mesaj de la acea persoană. Cu See First, Facebook face un pas în direcția umanizării News Feed-ului. Dacă până acum s-a folosit de algoritmi, acum îți dă ție ca utilizator mai mult control, informează TechCrunch.

Noul Facebook News Feed

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele