01 mart. 2015 | 18:07

HTC a lansat Vive și promite cea mai bună experiență de realitate virtuală

ACTUALITATE
HTC a lansat Vive și promite cea mai bună experiență de realitate virtuală

Taiwanezii au anunțat în cadrul MWC 2015 un parteneriat cu cei de la Valve și au lansat HTC Vive, propria lor pereche de ochelari pentru realitate virtuală.

În cadrul evenimentului dinainte de startul oficial al MWC 2015, cei de la HTC au lansat prima lor pereche de ochelari pentru realitate virtuală, denumită HTC Vive. La prima vedere, HTC Vive nu prezintă nimic diferit față de celelalte dispozitive de acest fel. Design-ul împrumută numeroase elemente de la dispozitive precum Oculus Rift, iar dimensiunile sunt la fel de mari.

Pentru a se asigura de succesul lui HTC Vive, taiwanezii vor colabora cu Valve și alte companii producătoare de jocuri. Rata de reîmprospătare este de 90Hz, iar unghiul de vizualizare este de 360 de grade. Aparent acesta este dotat cu două controller-e care pot urmări mâinile. Pentru cei interesați să testeze acest nou dispozitiv, ediția pentru developeri va di disponibilă în primăvara acestui an.

Și mai important este că noua pereche de ochelari pentru realitate virtuală va apărea pe piață în cursul acestui an. Pentru mai multe informații în legătură cu HTC Vice, puteți vizita site-ul oficial htcVR.com. Acolo veți putea vizualiza materialul video prezentat la MWC 2015. De asemenea, puteți aplica pentru una dintre edițiile dedicate dezvoltatorilor.