19 mai 2015 | 17:02

Facebook mai pregătește o schimbare importantă pentru aplicația Messenger

ACTUALITATE
Facebook mai pregătește o schimbare importantă pentru aplicația Messenger

Dacă nu stăteaţi suficient de mult timp pe , oficialii companiei americane vor să vă ofere un motiv suplimentar prin câteva jocuri.

Când vine vorba de platforme de mesagerie, există o competiţie destul de acerbă între aplicaţii precum WhatsApp, Viber, Tango, sau Facebook Messenger. Pentru că fiecare dintre ele face o treabă foarte bună în a vă trimite mesajele în format text la destinatar, dezvoltatorii lor încearcă să se diferenţieze prin artificii mai mici sau mai mari.

De această dată a venit rândul creatorilor Facebook Messenger să încerce să vă corupă să petreceţi şi mai mult timp aplicaţia ilustrată prin capturile de mai sus.

Conform redactorilor The Information, cei de la Facebook vor să împrumute o pagină din manualul Tango şi să introducă jocuri în fereastra de conversaţie. Pe lângă faptul că vă va fi din ce în ce mai greu să mai închideţi aplicaţia, acest gest va avea ca scop sporirea surselor de venit a companiei.

Din câte se pare, oficialii Facebook au declanşat deja discuţii cu cei mai importanţi dezvoltatori de jocuri sociale pentru a demara noul proiect cât mai curând. Informaţia a fost confirmată de Ilya Sukhar, directorul responsabil de proiect din cadrul companiei americane.

Nu există încă o dată oficială promisă pentru introducerea jocurilor în Facebook Messenger, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele