19 apr. 2015 | 10:56

Cele mai bune telefoane pentru fotografii

ACTUALITATE
Cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii sunt la mare căutare în rândul cumpărătorilor deoarece tot mai mulți utilizatori folosesc smartphone-urile pentru a filma, a face poze și a le urca pe site-urile de socializare cele mai populare.

Atunci când îți alegi un nou telefon, un element foarte important este să fie printre cele mai bune telefoane pentru fotografii, deoarece pe lângă rolul de comunicare al telefonului, a devenit foarte importantă și calitatea fotografiilor pe care acesta le face.

De multe ori, camera foto performantă a telefonului ajunge să înlocuiască necesitatea unei camere foto dedicate.

Am făcut o selecție cu cele mai bune telefoane pentru fotografii, astfel încât să vă alegeți cel mai potrivit gadget pentru voi, care să țină loc cu succes atât de telefon cât și de aparat foto.

Samsung Galaxy S6

Cu siguranță Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai bune telefoane pentru fotografii, dacă nu chiar cel mai bun.

Rezoluția camerei principale este de 16MP, iar cea secundară este destul de bună și ea, de 5MP. Acest telefon este un superlativ nu doar din punctul de vedere al camerei foto, fiind dotat cu un procesor cu opt nuclee și 3GB memorie RAM.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.

samsung galaxy s6 cele mai bune telefoane pentr ufotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii: iPhone 6 Plus

Un altul dintre cele mai bune telefoane pentru fotografii este iPhone 6 Plus, care este dotat cu o camera principală de 8 Mp și una secundară de 1.2. Dispune de stabilizare optică a imaginii și poate filma în slow-motion la 120 de cadre pe secundă.

Este probabil cel mai scump dintre cele mai bune telefoane pentru fotografii, însă vine la pachet cu design-ul și brand-ul care a reușit să se impună pe piață, dar și cu performanțe de top.

Îl puteți cumpăra de AICI.

iPhone 6 Plus cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii: LG G3

G3 își merită locul între cele mai bune telefoane pentru fotografii datorită camerei principale cu care este dotat de către LG. Camera are 13 Mp, plus o cameră secundară de 2,1 Mp.

Este ideal pentru fotografie deoarece este dotat cu mai multe funcții, cum ar fi aceea de auto focus lasre, care măsoară instant distanța până la subiectul fotografiat și ajută la focalizare rapidă, funcția de blitz dual LED care îmbunătățește semnificativ imaginile când lumina e slabă, sau fotografierea printr-o simplă atingere care face mult mai simplu procesul fotografierii.

Găsiți telefonul mobil LG G3 și într-o variantă cu dual SIM, însă dacă aveți nevoie să administrați două numere de telefon este mai bine să folosiți un telefon în care investiția e ceva mai mică.

Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsești AICI.

LG G3 cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii: HTC Desire Eye

HTC intră în lista cu cele mai bune telefoane pentru fotografii, având telefonul Desire Eye care e dotat cu două camere foto de câte 13 Mp fiecare. Practic, vorbim despre cel mai bun telefon pentru selfie-uri.

Camera foto dispune de un senzor de stabilizare incorporat care activează instantaneu camera când este pornit. Are un declanșator unic prin care permite fotografierea printr-o simplă atingere sau filmarea printr-o apăsare îndelungată.

Toate informațiile despre acest telefon le găsiți AICI.

HTC Desire Eye cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii: Sony Xperia Z3

Dacă e să ne luăm după rezoluția camerelor prezentate până acum, dintre cele mai bune telefoane pentru fotografii Xperia Z3 este chiar cel mai bun, având o cameră de 20,7 Mp, și o altă cameră secundară de doar 2.2 Mp.

Mulțumită tehnologiilor Cyber-Shot și Handycam, puteți înregistra clipuri video în mișcare la o calitate superioară sau puteți face fotografii clare sub apă. Se descurcă bine și în condiții de lumină scăzută și știe să filmeze la rezoluție 4K.

Aveți AICI întreaga ofertă a acestui telefon.

Sony Xperia Z3 cele mai bune telefoane pentur fotografii