05 aug. 2015 | 07:55

Cea mai scumpă brăţară de Apple Watch vine cu un ceas elveţian

ACTUALITATE
Cea mai scumpă brăţară de Apple Watch vine cu un ceas elveţian

Nimeni nu a afirmat vreodată că Apple Watch ar fi un gadget ieftin, dar îi puteţi extinde utilitatea prin brăţări din ce în ce mai creative.

Dacă noua creaţie a celor de la Nico Gerard reprezintă o indicaţie pentru un trend existent în piaţă: că deşi Apple Watch se vinde destul de bine, există foarte multe persoane care apreciază farmecul unui ceas clasic. Din fericire, dacă vă număraţi printre cei care îşi doreau să calculeze media perfectă dintre un smartwatch şi un ceas elveţian, în curând nu veţi mai fi nevoiţi să alegeţi.

În clipul de mai sus este detaliată o nouă brăţară pentru Apple Watch, al cărei preţ începe de la 9000 de dolari şi care vă transformă gadgetul gigantului din Cupertino într-un accesoriu pentru un ceas adevărat. Aceasta din urmă poartă numele de Pinnacle, iar brăţara sa nu se poate închide decât atunci când îi ataşaţi un Apple Watch. În acest mod, atunci când veţi sta cu mâna pe masă, veţi avea ceasul obişnuit vizibil în permanenţă, în timp ce încheietura voastră se va odihni pe Apple Watch.

În ceea ce priveşte adaosul de 9300 de dolari, al cărui preţ ajunge cu uşurinţă la 112.000 de dolari pentru varianta din aur, Nico Gerard a ţinut să menţioneze că este un ceas mecanic elveţian cu sistem de mişcare automatic. Trecând peste preţul absurd, dacă vă ridicaţi întrebări legate de utilitatea şi nivelul de confort care vin la pachet cu această combinaţie, este perfect normal. Din păcate, este genul de produs la care nu vă veţi adapta foarte uşor.

Partea bună, dacă o putem numi aşa, este că aveţi suficient timp pentru a strânge bani pentru Nico Gerard Pinnacle. Primele unităţi vor fi livrate în 10 – 12 luni. ,,Doar sistemul de mişcare necesită şase luni pentru producţie şi certificare. Am planificat producţia modelelor ca ediţiile limitate să fie realizate primele.”

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele