03 nov. 2014 | 07:50

Sony Xperia Z3, un nou smartphone de vârf care se îndoaie

ACTUALITATE
Sony Xperia Z3, un nou smartphone de vârf care se îndoaie

Fuga după terminale subţiri a făcut o nouă victimă. 3 se pare că este cel mai recent vârf de gamă care se îndoaie.

Sony Xperia Z3 si compact - review Playtech-2

După ce timp de câteva săptămâni s-a dezbătut flexibilitatea nedorită a iPhone 6 Plus, se pare că a sosit rândul unui alt vârf de gamă să prezinte simptome similare. Este vorba de Sony Xperia Z3, un telefon care a adunat multe , dar care se pare că nu face faţă foarte bine la presiune.

Totul a plecat de la un posesor de Xperia Z3 care şi-a manifestat enervarea vizavi de noul său smartphone pe forumurile XDA-Developers. În acelaşi context, individul a prezentat şi imaginea de mai jos. Deşi o astfel de situaţie poate fi cauzată de o forţă extremă aplicată în anumite puncte ale aparatului, posesorul gadgetului a negat că l-ar fi folosit în blugi foarte strâmţi sau că s-ar fi aşezat pe el. În schimb, a admis că îl foloseşte deseori cu o bandă în jurul braţului la alergare. Aceasta din urmă nu este însă foarte strâns prinsă, altfel, pe lângă faptul că ar fi putut îndoi un telefon, i-ar fi oprit circulaţia sângelui.

Xperia-Z3-BendGate-flexibil indoaie

Nu este primul scandal vizavi de un telefon Sony care se îndoaie. La începutul anului, mai multe imagini cu dispozitive Xperia Z1 care manifestau astfel de probleme au ajuns pe internet. Pe de altă parte, până la această oră nu au fost făcut publice multe cazuri de Xperia Z3 cu rama metalică îndoită. Va trebui să aşteptăm pentru a aprecia cum se cuvine amploarea situaţiei.

În contextul de acum câteva săptămâni, oficialii Apple au afirmat că problema este foarte rar întâlnită şi că doar nouă posesori de iPhone 6 Plus s-au întors cu telefonul în magazin. În urma scandalului ce va lua probabil amploare în următoarele zile, oficialii Sony nu au făcut încă nici o declaraţie. Nu este exclus nici ca imaginea de mai să fie realizată în Photoshop, deşi este foarte puţin probabil. Cât despre Apple, a preferat să lanseze fără comunicare oficială o nouă versiune de iPhone 6 Plus.

Achiziție: Dacă dorești un Sony Xperia Z3, ai aici o ofertă pentru achiziția unui model la un preț apropiat de cel al iPhone 6. Totuși, ține cont că nu e prea diferit de Sony Xperia Z2, care este disponibil la un preț mult mai mic. Pentru mai multe informații, consultă review-ul „Playtech“ pentru Xperia Z3.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele