04 sept. 2014 | 08:00

Xperia Z3 Tablet Compact, cea mai portabilă tabletă Sony

ACTUALITATE
Xperia Z3 Tablet Compact, cea mai portabilă tabletă Sony

Fără a încerca să introducă un design revoluţionar, noua tabletă Tablet Compact arată foarte bine şi vine cu performanţe de invidiat.

Xperia_Z3-Tablet-Compact_White

Anunţată împreună cu , noua tabletă a celor de la Sony are toate ingrediente pentru ca la scurt timp după lansare să devină un succes răsunător.

Xperia Z3 Tablet Compact este prima tabletă a gigantului japonez cu un display de 8 inci. Are o grosime de doar 6,4 milimetri şi 270 de grame, două detalii de design care sporesc enorm gradul de portabilitate al acesteia. În spatele panoului full HD Triluminos Display, această tabletă ascunde un Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2,5 GHz, un SoC identic cu cel din Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact. Tot similar cu celelalte gadgeturi din seria Z3, tableta din imaginea de mai sus va suporta din start PS4 Remote Play. Această funcţie implică abilitatea voastră de a vă juca titluri de PS4 pe tabletă sau de a face streaming de nişte sesiuni de gaming.

Citește și: Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact – cea mai puternică frăție [VIDEO]

Ca multe alte smartphone-uri şi tablete lansate de Sony în ultimii câţiva ani, Xperia Z3 Tablet Compact este certificată IP65 şi IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf. Vizavi de anduranţă, deşi această creaţie nu este perfectă, atâta timp cât o puteţi folosi pentru scurt metraje sub apă, în piscină sunteţi nişte utilizatori câştigaţi. Are o baterie integrată de 4500mAh, dar producătorul, prin intermediul unui profil de management energetic, intitulat Battery Stamina Mode, promite 13 ore de autonomie pe redare conţinut video.

Nu se cunoaşte încă preţul pentru ea, dar aşteptaţi-vă să o puteţi achiziţiona atât cu conectivitate WiFi cât şi doar LTE.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele