Sony Xperia Z3 Compact – Poze și detalii noi pentru cel mai bun telefon „mini“

Sony Xperia Z3 Compact - Poze și detalii noi pentru cel mai bun telefon „mini“

În două zile, aflăm tot ce e a pregătit Sony pentru IFA 2014. Până atunci, au apărut noi imagini cu Sony Xperia Z3 Compact, un telefon mai mic, dar cu dotări la fel de bune ca Z3. 

sony z3 compact

La IFA 2014 vor fi prezentate Sony Xperia Z3 şi varianta mai mică, și puțin mai accesibilă ca preț, Xperia Z3 Compact. Noile imagini publicate de Android Central prezintă un telefon cu un design familiar produselor Sony, disponibil în mai multe culori și care se va încadra în categoria de dimensiuni a iPhone 6 și a telefoanelor „mini“ – ecran de până în 5 inci.

Citește și: Sony Xperia Z3, imagini neoficiale

z3compact2

Dotările pe care le are Sony Xperia Z3 Compact sunt procesorul Snapdragon 801 la 2,5GHz cu patru nuclee, o memorie RAM de 2GB, un spațiu de stocare de cel puțin 16GB și mai mare, cu slot microSD, un ecran de 4,6 inci HD și o baterie de 2.600 mAh. Camera foto va fi de 20 megapixeli cu tehnologia Sony, având senzor Exmor și lentile G. Carcasa telefonului va fi din plastic, acesta va fi rezistent la apă și praf, iar pe piață ar putea fi lansat undeva în octombrie.

Cât despre modelul mai mare, Sony Xperia Z3 are 20 de megapixeli și folosește lentilele G ale companiei. Procesorul va fi un Snapdragon 801 cu patru nuclee, iar memoria RAM va fi de 3GB. Ecranul va fi full HD la aproape 5,2 inci. Este un upgrade mic pentru Sony Xperia Z2, crește memoria RAM, dar designul este puțin schimbat, este puțin rotunjit. Playtech va fi la IFA 2014 și îți aducem cele mai noi informații.

z3compact1

Citește și: