Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact – cea mai puternică frăție [VIDEO]

Sony Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact – cea mai puternică frăție [VIDEO]

Sony a anunțat la IFA 2014 de la Berlin cele mai noi smartphone-uri din portofoliul său, care aduc un refresh gamei Xperia. Z3 Compact și Z3 nu surprind față de zvonurile inițiale

Z3 & Z3 Compact

Z3 este un smartphone de top cu un ecran de 5,2 inci,  în timp ce Z3 Compact are un ecran de doar 4,6 inci, HD. Sony Xperia Z3 are un display Full HD, este rezistent la appă și la praf și rulează Android 4.4 KitKat.

Procesorul este un Snapdragon la 2,5 Ghz, quad-core, în timp ce memoria RAM a ajuns la 3 GB. Capacitatea de stocare este de 16 GB, care se poate extinde cu un microSD de 128 de GB.

Camera foto este spectaculoasă Are 20,7 megapixeli, așa cum ne-a obișnuit Sony și un zoom digital de 8x. Poate înregistra 4K, în timp ce camera frontală are 2,2 megapixeli.

Sony Xperia Z3 Compact


Sony Xperia Z3 Compact e un telefon care ar putea fi chiar mai spectaculos decât fratele sau mai mare, pentru că arată că un telefon Mini poate fi performant și să arate bine. E fabricat din aceeași combinație de sticlă și metal ca Z3. Procesorul este tot Snapdragon la 2,5 Ghz, quad-core, dar memoria RAM este de 2 GB. Capacitatea de stocare este identică. Tot 16 GB, tot extensibili cu 128 de GB.

Display-ul este locul unde Sony a făcut economie. Este doar HD, dar beneficiază de tehnologia Triluminos. Are 4,6 inci și din experiența noastră cu dispozitivele Z Compact, nu va dezamăgi.

Camera foto are 20,7 megapixeli și 8x zoom digital. Practic, e identică cu Z3. Sony nu a făcut prea multe compromisuri în clasa Mini, setând un nou standard.

playtech.ro este la IFA 2014 și vă va aduce video-uri hands-on cu cele două dispozitive.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Sony Xperia Z3 si Z3 Compact/”/]

 

Citește și: