28 sept. 2014 | 10:07

PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus

VIDEO
PLAYTECH la Prima TV: Dăm PLAY tehnologiei și premiem cu iPhone 6 Plus

Playtech ajunge la TV și facem cinste încă de la prima ediție cu un iPhone 6 Plus. Iată ce poți vedea în emisiune și cum poți fi câștigătorul celui mai dorit telefon.

iPhone 6 si 6 Plus Focus Prima TV

Playtech va fi în fiecare duminică, de la 10:15, pe Prima TV. Începem în forță și ne premiem cel mai atent telespectator și cititor cu un iPhone 6 Plus. În prima ediție a emisiunii PLAYTECH, Lucian Popescu și Micutzu (Cosmin Nedelcu) învață să „înoate“ două telefoane waterproof. Gogoaşă (Constantin Zamfirescu) îi învață pe pasionații de fotografie cum își pot construi un studio foto ieftin și bun. Toate acestea azi, de la ora 10:20, la Prima TV.

Înregistrarea primei emisiuni PLAYTECH


Revenind la iPhone 6 Plus, unul dintre cele mai așteptate telefoane va fi premiul nostru pentru cel mai atent telespectator și cel mai pasionat cititor. În pagina de concurs dedicată iPhone 6 Plus detaliem cum poți fi câștigătorul. Cheia succesului este să te uiți la emisiune, apoi să ne spui ce ți-a plăcut, ce nu și ce ai aduce nou.

Participă la concurs și câștigă iPhone 6 Plus

 CONCURS PLAYETCH

Ce a apărut în prima ediție PLAYTECH

Telefoanele waterproof vor fi lansate la apă în rubrica „Testul săptămânii“, iar modelele sunt Samsung Galaxy S4 şi Sony Xperia Z2. Rezultatele sunt cu adevărat spectaculoase și le poți urmări în emisiune. Că tot ziceam de pasionații de fotografie, Zamfirescu are câteva lecții foarte bune, mai ales bune cu bugetul. Pentru cele mai bune fotografii „de studio“ cu produsele tale, beneficiile foarte mari, iar costurile reduse.

Nu uităm nici de inovație. Dezvoltatorii români din piaţa de tehnologie vin şi ei la Playtech cu multe informaţii despre imprimanta 3D, dispozitivul care a fost, nu de puţine ori, subiectul unor ştiri de domeniul fantasticului. Din emisiune nu vor lipsi cele mai practice şi distractive aplicaţii, precum şi noutăţile din tehnologie, prezentate pe înţelesul tuturor.

Participă la concurs și câștigă iPhone 6 Plus