24 nov. 2014 | 13:01

De unde cumperi OnePlus One în România? Poate cel mai dorit telefon e deja aici

ACTUALITATE
De unde cumperi OnePlus One în România? Poate cel mai dorit telefon e deja aici

OnePlus One este unul dintre cele mai dorite telefoane ale anului tocmai din cauza stocului redus și a sistemului de achiziție. Totuși, poți obține telefonul azi direct din România. Iată ofertele.

oneplus one romania

OnePlus One este un smartphone lansat în acest an cu supranumele de „flagship killer“. Odată cu el, OnePlus s-a vrut o companie care să lanseze un telefon foarte bun, dar la un preț excelent față de toate celelalte. Pilonii pe care și-a bazat strategia de marketing au fost sistemul de invitații prin care puteai cumpăra și sistemul de precomandă la date fixe și perioade limitate.

De ce este OnePlus One atât de dorit? Vorbim de un telefon cu un preț de 300 și 350 de dolari cu dotări foarte bune. Are un ecran de 5,5 inci full HD, folosește 3GB de memorie RAM cu 16 sau 64GB spațiu de stocare, camera de 13 megapixeli filmează 4K, full HD la 60 fps și HD la 120 fps și are un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2,5GHz. Bateria este de 3.100 mAh, iar sistemul de operare este CyanogenMod 11s, o versiune modificată de Android KitKat.

De unde cumperi OnePlus One în România?

În România, OnePlus One vine la un preț de aproximativ 2.000 de lei, mai mult sau mai puțin în funcție de magazin. Am identificat câteva oferte foarte bune, dar trebuie știut că majoritatea modelelor sunt cu 16GB de stocare. De preferat ar fi să alegi una cu 64GB, deoarece sistemul de operare ocupă destul de mult, apoi dacă preferi să instalezi foarte multe aplicații și jocuri te vei găsi rapid fără spațiu. Nu are slot de card microSD.

Deși a crescut drept magazin foto-video, F64 are OnePlus One la cel mai bun preț de pe piață. Este vorba de versiunea de 64GB și cu carcasă albă la 1.950 de lei. Urmează Azerty cu un preț de 1.650 de lei, dar pentru versiunea de 16GB. Este tot în versiunea albă. Clickshop oferă OnePlus One la un preț de 1.730 de lei, 16GB și carcasă albă.

Aici ai o listă completă de prețuri, porninde de la 1.644 de lei până la 1.868 de lei. Toate acestea sunt pentru versiunea de 16GB albă. Mai merită amintit modelul de 64GB negru comercializat de DCShop la un preț de 1.964 lei. Tot versiunea neagră și de 64GB este și la Cel.ro la 2.000 de lei. În final, Oktal vinde OnePlus One de 64GB și white la un preț de 2.030 de lei.

oneplus one in india amazon

În India, după cum se vede în imaginea de mai sus, OnePlus One va fi vândut „la liber“ și fără restricții precum sistemul de invitații prin Amazon. OnePlus a semnat un acord cu Amazon, care devine astfel singurul distribuitor oficial al smartphone-ului în India. Nu sunt încă informații despre stoc, dar din decembrie versiunea de 64GB va costa 400 de dolari.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele