Noul OnePlus One este smartphone-ul modern care le are pe toate [+VIDEO]

Noul OnePlus One este smartphone-ul modern care le are pe toate [+VIDEO]

Deoarece pot apărea în continuare noi producători de smartphone-uri care să vă impresioneze, OnePlus a anunţat oficial un altfel de One.

oneplus-one 02

Câteodată  este incredibil ce dispozitive pot fi lansate de nişte branduri mai puţin cunoscute, al căror target pare să fie exclusiv de a-şi impresiona audienţa.  One este un astfel de produs, apărut parcă din neant, cu scopul clar de a crea dezbateri şi vânzări.

Este înfăţişat publicului larg alături de titulatura 2014 Flagship Killer, iar fotografia de fundal implicită a acestuia este un îndemn, ,,Never Settle” (Niciodată nu vă mulţumiţi cu mai puţin). , denotând o atenţie la detaliu remarcabilă a producătorilor şi, în acelaşi timp, integrează un set de specificaţii hardware cât se poate de actuale.  Acesta este rezultatul unei filozofii de design care combină pasiunea pentru linii curbate cu uşurinţa în manipulare. Grosimea aparatului este doar 8,9 milimetri, pe când marginea ecranului acestuia se rezumă la 4,6 milimetri. Dacă ar fi ne luăm doar după imagini şi clipuri de prezentare, OnePlus One pare foarte ergonomic.

Rulează CyanogenMod 11S, o versiune a popularei distribuţii de Android care calculează media perfectă între o interfaţă curată şi un accent pe performanţă. Când vine vorba de posibilităţile pe care le aveţi de a vă personaliza smartphone-ul, veţi fi uimiţi. Practic, nu există nici o limită pentru combinaţiile pe care le puteţi obţine dintre miile de teme disponibile.

OnePlus One este construit în jurul unui panou IPS Full HD de 5,5 inci. Partea de procesare este o combinaţie dintre un Snapdragon 801 quad core tactat la 2,5 GHz, un GPU Adreno 330 şi 3GB de memorie RAM. Este compatibil cu toate frecvenţele 4G LTE folosite de operatori la nivel global. În ceea ce priveşte abilităţile de captură, în centrul atenţiei se află un senzor de 13 megapixeli cu f/2.0 creat de Sony, cu numele de Exmor IMX214, flancat de două bliţuri LED. Bateria de 3100 mAh ar trebuie să fie suficientă în a vă ţine departe de priză pentru cel puţin o zi. Cireaşa de pe tort este că, între două astfel de One-uri sau între un One şi un alt smartphone cu CyanogenMod, SMS-urile sunt encriptate.

Lăsând la o parte configuraţia şi designul, partea cu adevărat revoluţionară introdusă pentru prima oară de către OnePlus One este preţul infim. Versiunea albă (Silk White) de 16 GB are un preţ de 300 de dolari, iar versiunea neagră (Sandstone Black) de 64GB face un salt de doar 50 de dolari, până la 350 de dolari. Apropo, acest telefon va fi disponibil la nivel global, nu doar pe meleaguri asiatice.

oneplus-one 10

Citește și: