04 iun. 2014 | 18:17

Cum să folosești noile opțiuni Instagram și să obții poza perfectă [VIDEO]

VIDEO
Cum să folosești noile opțiuni Instagram și să obții poza perfectă [VIDEO]

Instagram a făcut o actualizare importantă astăzi a aplicației sale, făcând utile programele terțe de editare. Playtech.ro vă învață cum să folosiți noile opțiuni și ce vă aduce Instagram.

Instagram

Noua versiune de Instagram, fără a renunţa la filtrele clasice, reuşeşte să se transforme într-un editor foto destul de stufos, cu multe funcţii, dar la fel de intuitiv. De acum, puteţi în sfârşit să ajustaţi, din aceeaşi aplicaţie, contrastul, luminozitatea, gama, saturaţia, claritatea şi umbrele folosind nişte slidere precum cele de mai jos. Mai mult decât atât, intensitatea cu care aplicaţi un efect sau utilizaţi o unealtă poate fi ajustă pe o scară cu 100 de trepte.

Practic, Instagram aduce trei setări noi.

Intensitatea filtrului
Luminozitatea
O serie de setări pentru editarea fotografiei direct în aplicație

 

IMG_0732

Instagram devine mult mai complex acum decât era înainte. Dacă nu sunteți un fotograf mulțumit de filtrele actuale și folosiți alte programe, atunci e cazul să aruncați un ochi peste noua iterație a popularei aplicații. De altfel, fotograful Vlad Eftenie, prezent la emisiunea Tech în 3 de pe Prima TV s-a arătat nemulțumit de absența unei diversități mai mari și spunea că folosește alte programe de editare.

Urmăriți clipul despre opțiunile Instagram al lui Octavian Palade. 

Instagram pentru iOS. 

Instagram pentru Android. 

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele