04 iun. 2014 | 07:07

Noul Instagram duce editarea foto la un alt nivel [VIDEO]

ACTUALITATE
Noul Instagram duce editarea foto la un alt nivel [VIDEO]

În urmă cu câţiva ani, când funcţiona exclusiv pe iOS şi avea un public mai selectiv, funcţionalitatea oferită era infimă faţă de acum.

Instagram

Echipa de dezvoltatori din spatele Instagram nu doarme niciodată. Nu trec câteva săptămâni şi utilizatorii reţelei sociale beneficiază de un update semnificativ. În definitiv, pentru mulţi dintre voi, cele 18 filtre nu sunt suficiente şi aveţi nevoie de o putere şi mai mare de editare pentru ca imaginea care ajunge pe Facebook, Twitter, Pinterest sau Instagram să fie perfectă.

Noua versiune de Instagram, fără a renunţa la filtrele clasice, reuşeşte să se transforme într-un editor foto destul de stufos, cu multe funcţii, dar la fel de intuitiv. De acum, puteţi în sfârşit să ajustaţi, din aceeaşi aplicaţie, contrastul, luminozitatea, gama, saturaţia, claritatea şi umbrele folosind nişte slidere precum cele de mai jos. Mai mult decât atât, intensitatea cu care aplicaţi un efect sau utilizaţi o unealtă poate fi ajustă pe o scară cu 100 de trepte.

Cel mai probabil acest update este , de la multe alte site-uri şi reţele sociale mai mici care, în timp, se pot transforma într-un pericol pentru Instagram. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere este să nu uitaţi să vă actualizaţi Instagram până la versiunea 6.0, pe iOS sau Android. Altfel nu veţi avea aceste funcţii. Dacă vreţi să fiţi mai eficienţi, de aici puteţi descărca varianta din AppStore şi de aici varianta din Google Play.

New Instgram Tools

Mai multe despre secretele fotografiei pe Instagram în interviul video de mai jos. 

Vlad Eftenie, fotograf câştigător la Sony World Photography, ne-a vorbit despre secretele fotografiei de Instagram
La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele