22 apr. 2014 | 09:26

Cum să faceţi downgrade de la Windows Phone 8.1 la WP8 [VIDEO]

ACTUALITATE
Cum să faceţi downgrade de la Windows Phone 8.1 la WP8 [VIDEO]

Dacă nu sunteţi mulţumiţi de experienţa voastră cu în variantă beta, există o soluţie pentru downgrade, înapoi la WP8.

windows-phone-8.1 downgrade wp8.0

Windows Phone 8.1 este anunţat de câteva luni, dar abia de câteva zile, o versiune beta, dedicată în principal dezvoltatorilor de aplicaţii, a ajuns pe internet. Într-un material recent detaliam procedura pe care trebuie să urmaţi pentru a vă instala şi pe al vostru smartphone noul sistem de operare pentru mobile al celor de la Microsoft.

Deşi noul , cele mai multe dintre ele foarte utile, momentan vorbim de o versiune care nu este încă finalizată. Aceasta a fost oferită publicului doar ca o mostră de test, de pe urma căreia, gigantul din Redmond, să primească feedback. Din acest motiv, s-ar putea să nu vă ofere cea mai stabilă experienţă de utilizare. În plus, dacă întâmpinaţi probleme, instalarea manuală de Windows Phone 8.1 pe un telefon vă costă şi anularea garanţiei acestuia. Mai mult decât atât, mulţi utilizatori se plâng deja pe diverse formuri de o autonomie mult mai mică a telefoanelor, de faptul că acestea se încălzesc foarte tare şi nu numai.

Din fericire, există o alternativă prin care puteţi face downgrade. În cazul în care vreţi să reveniţi la instalarea de Windows Phone 8, vechiul sistem de operare poate fi reinstalat urmând tutorialul de mai jos. Este suficient să instalaţi Nokia Software Updater, să faceţi un backup la smartphone, să ştergeţi tot ce este el şi să aveţi un pic de răbdare. Singura lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere este că, cel puţin momentan, aceste sfaturi sunt valabile doar pentru posesorii de Nokia Lumia.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele