Au apărut tutorialele oficiale pentru Windows 8.1 şi Windows Phone 8.1

Au apărut tutorialele oficiale pentru Windows 8.1 şi Windows Phone 8.1

După amalgamul de , oficialii Microsoft au publicat tutorialele oficiale pentru Windows 8.1 şi Windows Phone 8.1.Microsoft Windows 8.1 Windows Phone 8.1 tips tutorial

Indiferent dacă sunteţi deja utilizatori de şi aveţi sau nu în posesie un smartphone cu Windows Phone 8.1, cei de la Microsoft au decis că a sosit momentul pentru nişte tutoriale oficiale pe marginea celor două platforme. În definitiv, deşi puterea intuiţiei vă salvează deseori când vine vorba de anumite urgenţe în faţa PC-ului, ghiduri precum cele de mai jos vă ajută să ţineţi minte nişte schimbări utile incluse în aceste update-uri.

Joe Belfiore este responsabil de aceste clipuri şi tot el s-a ocupat personal de materializarea lor. Cu toate că rareori vedeam astfel de secvenţe video cu semnatura Microsoft, acum avem accesibile mici tutoriale menite să vă crească apetitul pentru produsele software recente ale gigantului de Redmond.

În 9 din 10 cazuri, ati fi tentaţi să treceţi cu vederea aceste secvenţe video despre Windows 8.1 şi WP8.1, plecând de la premisa că sunt doar o înşiruire de elemente. Dacă aveţi aproximativ 30 de minute libere pentru a le urmări pe toate, vă veţi lămuri mult mai bine la ce au lucrat în ultimul an ingingerii companiei fondate de Bill Gates.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: