31 mart. 2014 | 09:10

Cum poţi să foloseşti Office pentru iPad fără abonament Office 365.

ACTUALITATE
Cum poţi să foloseşti Office pentru iPad fără abonament Office 365.

La scurt timp de la lansarea pachetului de aplicaţii , deja s-a găsit un soluţie pentru ocolirea abonamentul Office 365.

Microsoft office pentru iPad

Titlul complet al acestui material ar trebui să fie ,,Cum poţi să foloseşti Office pentru iPad fără abonament Office 365, dar nu ar trebui să faci.” În principiu cei de la Microsoft nu previn un astfel de comportament pe care îl voi descrie mai jos, dar îl interzic în termenii de utilizare ai licenţei Office 365. Practic, un abonament Office 365 vă deschide porţile să utilizaţi pachetul Microsoft Office pe un număr de până la cinci PC-uri şi Mac-uri, cât şi până la cinci tablete.

Dacă până la această oră aţi instalat aplicaţiile gratuite pe al vostru iPad, aţi observat că utilitatea lor este restricţionată doar la deschiderea diverselor documente în mod citire.  Pentru a crea documente noi sau pentru a edita documente existente, aveţi nevoie de un cont de utilizator Office 365. Partea interesantă este că puteţi să folosiţi un singur cont de abonat Microsoft Office 365 pe un număr virtual nelimitat de tablete. Nici măcar nu trebuie să vă autentificaţi în toate cele trei aplicaţii. Este suficient să rugaţi un prieten cu un abonament activ să-şi introducă numele de utilizator şi parola aferente contului său şi nu veţi mai avea probleme niciodată cu acest subiect. Subit, veţi putea rula variante complete ale celor trei aplicaţii cu funcţii de editare deblocate.

Tehnic, acest truc încarcă termenii şi condiţiile cu care aţi fost de acord la abonare, motiv pentru care ţine doar de voi dacă decideţi sau nu să depăşiţi acest prag.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele