30 sept. 2013 | 11:35

A.I Watch, un nou smartwatch cu functie de telefon [VIDEO]

ACTUALITATE
A.I Watch, un nou smartwatch cu functie de telefon [VIDEO]

Ati simtit ca au trecut cateva saptamani si nu ati auzit nimic de un nou ceas inteligent? A.I Watch vine sa va potoleasca setea de aceste aparate.

android a.i watch smartwatch smartphone

Smartwatch-urile sunt foarte la moda in aceasta perioada. Fiecare producator lucreaza la un astfel de dispozitiv, oficial sau neoficial, iar lansarea de acum cateva saptamani cu siguranta a starnit invidia competitiei.

In acest caz, este vorba de un nou gadget din aceeasi gama de produse, cu numele de A.I Watch, un dispozitiv care se descurca in egala masura sa inlocuiasca un smartphone, cat sa si fie un partener pentru un telefon cu Android. Partea de telefonie se datoreaza unui slot de SIM si a suportului pentru 3G si GSM pe frecventele 850/900/1800/1900 MHz. In ceea ce priveste comunicarea cu un smartphone sau o tableta cu Android, acestea se realizeaza printr-o versiune recenta de Bluetooth.

Configuratia hardware a aparatului din imagine include un procesor dual core tactat la 1,2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de memorie RAM si o camera de 5 megapixeli. Cu toate ca vorbim de un ecran de 1,54 inci cu o rezolutie infima de 240 x 240 pixeli, se pare ca aceste specificatii sunt suficiente pentru a rula Android 4.0.4, cu suport pentru Google Play, navigatie, acces la retele sociale sau streaming de filme. Autonomia, desi este inca necunoscuta, va fi asigurata de o noua baterie de 500 mAh.

In acest moment, creatorii dispozitivului au nevoie de 100.000 de dolari printr-un proiect pe Indiegogo pentru a incepe productia in masa.

Pretul pentru un exemplar A.I Watch este 279 dolari, o suma similara cu valoarea ceasului inteligent .

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele