Galaxy Note 3 + Galaxy Gear fac pereche buna acum si in Romania

Galaxy Note 3 + Galaxy Gear fac pereche buna acum si in Romania

Samsung Galaxy Note 3 si Galaxy Gear, cele doua dispozitive mult asteptate, smartphone-ul si ceasul inteligent sunt disponibile acum si in Romania.

Lansare Samsung Galaxy Gear si Samsung Galaxy Note 3

Nu cred ca mai sunt multe cuvinte de spus despre Samsung Galaxy Note 3 si despre Galaxy Gear, cele doua dispozitive care se potrivesc atat de bine in buzunarul si pe mana stanga a utilizatorului care si le va permite. 🙂 Mai trebuie oare sa amintim de procesorul Quad-Core Snapdragon 800 cu o frecventa de 2.3 GHz, 3 GB memorie RAM si 32 GB memorie interna? Sau de ceasul care iti permite sa faci fotografii, sa inregistrezi clipuri video sa primesti sau sa efectuezi apeluri fara sa scoti macar telefonul din buzunar? Cred ca toata lumea stie de ce sunt capabile, iar probabil utilizatorii interesati se vor grabi spre magazinele din tara pentru a le vedea.

Noi le-am vazut pe ambele in cadrul lansarii de la Berlin si am ramas impresionati de ceea ce pot face, iar ca un mic reminder va invitam sa vizionati din nou clipurile noastre.

Galaxy Note 3 are un pret ce se invarte in jurul sumei de 3100 lei, poate putin mai mult la unele magazine online, ca de exemplu Marketonline.

Galaxy Gear nu a aparut pana acum afisat in magazine, insa va avea un pret recomandat de cei de la Samsung de aproximativ 1300 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: