27 sept. 2013 | 15:25

Galaxy Gear functioneaza si cu Galaxy S4, partial [+VIDEO]

ACTUALITATE
Galaxy Gear functioneaza si cu Galaxy S4, partial [+VIDEO]

Cu toate ca, dupa specificatiile producatorului, functioneaza momentan doar cu , se pare ca nu e chiar asa.

Galaxy Gear Samsung Watch Galaxy Note 3 S4

In cadrul evenimentului de lansare pentru Galaxy Note 3 si Galaxy Gear, cei de la Samsung au afirmat foarte senini ca, desi iti vand un smartwatch la un pret exorbitant, acesta nu functioneaza decat cu un singur telefon: noul Note. In teorie, tot atunci, sud-coreenii au promis ca noul gadget va fi compatibil cu alte cateva terminale de varf ale companiei, precum Galaxy S4, Note 2 sau Galaxy S3. Totusi, utilizatorii acestor smartphone-uri de anul trecut si anul acesta nu se vor putea bucura de Gear decat atunci cand vor face trecerea la Android 4.3 Jelly Bean.

Se pare insa ca exista si vesti bune pentru cei care au dat 1300 de lei pe un ceas fara sa se asigure ca este compatibil cu telefonul din dotare.

Clipul de mai jos, publicat zilele trecute, confirma un anumit nivel de compatibilitate cu noul smartwatch al celor de la Samsung. ,,Anumit nivel” sunt cuvintele cheie din afirmatia anterioara, deoarece la aceasta ora S4 nu a beneficiat inca de update-ul 4.3 de firmware mentionat de producator. In acest context, ceasul inteligent se conecteaza la telefon fara probleme, permite schimbarea temelor la ceas, permite sincronizarea alertelor, transferul de imagini si controlul redarii de muzica. Atat.

In teorie mai sunt multe functii de care este capabil Galaxy Gear, fara un Note 3, momentan, nu le veti experimenta din pacate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele