04 apr. 2013 | 09:13

Vrei sa vezi cum arata BlackBerry 10 pe iPhone?

ACTUALITATE
Vrei sa vezi cum arata BlackBerry 10 pe iPhone?

Nu este vorba de o serie complexa de actiuni sau de jailbreak, pur si simplu incearca sa te convinga sa treci la un smartphone canadian, prin BlackBerry 10 pe iPhone.

BlackBerry 10 on iPhone

Cu toate ca e departe de a inregistra un succes rasunator cu seria sa de terminale BlackBerry Z10, compania canadiana face tot posibilul pentru a atrage in propria curte utilizatorii de iOS si Android cu vechime. Pentru aceasta sarcina, extrem de complicata, a creat un website care iti umple fara probleme intregul ecran cu o interfata de BlackBerry 10. Practic, vorbim de un demo interactiv BlackBerry 10 pe iPhone, care reuseste sa sintetizeze o parte semnificativa din atuurile cu care vin cele mai noi terminale ale fostei companii RIM.

Dupa ce a investit sume semnificative de bani pentru reclame cat pagina in The New York Times si The Guardian, BlackBerry vrea sa va asalteze browserul de mobil. Accesand www.blackberry.com/glimpse de pe mobil, in browser vi se va incarca o pagina identica cu ecranul de blocare de la BlackBerry. De aici, prin cate atingeri, gesturi sau slide-uri va puteti face o parere despre tastatura intuititva, despre sistemul de notificari BlackBerry Hub sau despre functia Time Shift. Considerat un element de real time marketing, noul site ar putea impresiona un numar de utilizatori de iOS sau Android care nu ar fi avut nici o alta posibilitate pentru a vedea cu ce se mananca recent lansata platforma.

Mi-e teama ca noul BlackBerry 10 a pierdut cursa pentru ca a venit prea tarziu la petrecere, insa nu pentru ca sistemul de operare nu ar fi competitiv. Este incredibil cat de indoctrinati sunt cei mai multi utilizatori de smartphone si cat de putini dintre noi mai au rabdarea sau cheful sa se joace zece minute cu un dispozitiv construit pe o platforma straina. Gresesc?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele