16 apr. 2013 | 12:00

Thermaltake isi extinde portofoliul de accesorii pentru dispozitivele mobile

ACTUALITATE
Thermaltake isi extinde portofoliul de accesorii pentru dispozitivele mobile

Cu e experienta exhaustiva in domenii precum , Thermaltake, prin produsele recente, cocheteaza cu gadgeturile portabile.

thermaltake powerpack USB

Intr-o piata in care vanzarile de PC-uri sunt ceva mai slabe si nu par sa-si mai revina nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca doar pe aceleasi produse pe care o facea in urma cu zece ani. In acest caz particular, compania chineza anunta o serie de acumulatori destinati gadgeturilor care se pot incarca de la USB.

Thermaltake 8400mAh Portable Power Pack este numele complet al unui nou produs usor, compact si de capacitate mare. Are doar 127 x 72 x 19 milimetri si o greutate de 275 grame. La 8400 mAh aveti la dispozitie aproximativ sase incarcari complete de iPhone 5 sau patru incarcari pentru un Galaxy S3. Daca aveti ghinion sa vi se termine energia la doua gadgeturi simultan, Power Pack-ul de mai sus este perfect si pentru astfel de scenarii deoarce include doua porturi USB ce pot fi folosite in acelasi timp pentru un smartphone si o tableta. In definitiv, vorbim de 2,1 amperi pe unul din porturi, putere suficienta pentru a incarca si cel mai pretentios iPad.

Calitatea acumulatorilor interni este foarte importanta in cazul unor asemenea gadgeturi, motiv pentru care cele 500 de reincarcari promise de producator ar trebui sa fie suficiente pentru vreo doi ani de utilizare fara diminuarea capacitatii efective. Nu avem inca un pret pentru aceast produs, in cateva saptamani ar trebui insa sa ajunga si pe piata autohtona pentru a ne lamuri de valoarea sa la magazine.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele