Thermaltake Chaser A31 vine in 3 culori

, 11 Feb, 14:20

Thermaltake a anuntat lansarea unei noi carcase PC construita pentru eficienta maxima, si disponibila in 3 culori distincte pentru public.

Thermaltake Chaser A31

Thermaltake Chaser A31 este ultimul produs lansat de producator care promite o eficienta maxima pe partea de racire a sistemului. Chaser A31 detine un panou frontal de tip sita, doua ventilatoare silentioase de 120 mm, cu posibilitatea de montare a inca 4 de aceeasi dimensiune. La capitolul unitati carcasa foloseste o serie de sertare ce nu necesita surubelnita pentru montarea HDD-urilor sau a unitatilor optice. Dimensiunile acesteia sunt de 50x21x49 mm si suporta placi de baza de tip microATX si ATX normal. Coolerul ce poate fi montat pe placa de baza, pentru procesor, poate avea o inaltime maxima de 160 mm.

Exista totusi o limitare la lungimea placilor grafice, incapand in carcasa doar cele cu o lungime de 290 mm. Totusi Chaser permite montarea unor placi grafice cu o lungime mai mare daca demontam unul din modulele de prindere ale HDD-urilor. Astfel lungimea maxima acestora poate fi de pana la 410 mm. Greutatea totala este de 6.5 kilograme si va fi disponibila in trei culori, negru, alb si albastru.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail