11 ian. 2013 | 14:39

The Conduit ar putea veni pe Android

ACTUALITATE
The Conduit ar putea veni pe Android

Wii nu a avut parte de foarte multe shootere, insa daca ar fi sa aleg cateva din lista, cu siguranta The Conduit s-ar afla printre ele. Lansat initial in 2009 pe consola Nintendo, se pare ca SEGA vrea sa aduca aceasta licenta inapoi in mainile gamerilor, de data aceasta pe sistemul de operare Android.

The Conduit

Desi nu a fost facut un anunt oficial din partea publisher-ului japonez, la CES 2013, mai multi jurnalisti au vazut acest titlu listat in oferta magazinului Tegra Zone. Aparent acest joc va fi compatibil cu dispozitivele echipate cu procesoare NVIDIA Tegra 4. Avand in vedere ca au fost confirmate titluri precum Hawken pentru noul procesor, alaturi de Dead Trigger 2, nu ar fi deloc surprinzator ca shooterul The Conduit de pe Wii sa vina cu suport pentru Project Shield. Daca stam sa luam in calcul faptul ca procesorul Tegra 4 este clar mai puternic decat cutia alba de la Nintendo, procesul de portare nici nu ar trebui sa fie foarte costisitor pentru SEGA.

Conform Polygon, reprezentantii NVIDIA de la CES au confirmat faptul ca jocul va veni in viitorul apropiat, iar studioul original, High Voltage Software, este cel care realizeaza noua versiune.