04 dec. 2013 | 09:14

Star Wars ajunge pe Instagram – Darth Vader îşi face primul selfie

ACTUALITATE
Star Wars ajunge pe Instagram -  Darth Vader îşi face primul selfie

Pentru că reţelele de socializare au devenit cea mai bună metodă de are propriul profil de Instagram.

darth-vader star wars instagram account

Deşi nu a existat nici măcar pentru o secundă riscul ca cineva , echipa din spatele franciziei s-a decis că a venit momentul ca această instituţie să-şi mărească expunerea pe reţelele sociale. Primul pas a implicat crearea unui cont de Instagram accesibil la adresa foarte sugestiva http://instagram.com/starwars. Deşi în timp probabil vom vedea imagini din ce ce in ce mai interesante, prima zi a fost una foarte bună pentru fanii filmelor cu acelaşi nume. Darth Vader îşi face un selfie. Luke Skywalker se înfruntă în umbre cu Darth Vader. Un grup de tinere domnişoare îmbrăcate în costume sumare de prinţesa Leia îşi dovedesc fanatismul pentru franciză. Acestea sunt doar câteva exemple vizavi de modul în care a fost folosit contul de Instagram ce a reuşit performanţa în doar două zile de la lansare să aibă 120 de mii de followeri.

Star Wars pagina instagram

Dacă ar fi să căutăm o logică în spatele acestei mişcări de marketing, cel mai probabil masura este doar una dintre multele menite să ne amintească de începerea procesului de producţie la Star Wars Episode VII planificat pentru lansare în 2015.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele