Angry Birds Star Wars 2 ajunge si pe PC

Angry Birds Star Wars 2 ajunge si pe PC

Jocul nu mai are nevoie de nici o prezentare. In acelasi timp, foarte multi sperau ca Rovio sa continue obiceiul lansarii noilor .

Angry Birds Star Wars 2 games PC

Este una dintre cele mai populare francize de jocuri din toate timpurile si nu are decat cativa ani de la momentul lansarii primei iteratii a conceptului pe iOS. De atunci si pana acum, un titlu foarte simplu a reusit sa atraga zeci de milioane de jucatori pe diverse platforme. In acelasi timp, Angry Birds s-a transformat in , Angry Birds Star Wars si alte cateva variatiuni pe tema.

lansare rovi angry birds pc star wars

Deoarece si-au dat seama ca cei mai multi bani ies din solutii cross-platform, de aproximativ un an, nu exista aproape nici un dispozitiv sau ecran pe care sa nu il puteti umple cu un joc de Angry Birds. Este complet irelevant daca vorbim de un iDevice, un Android, un Xbox, un Smart TV sau de un banal PC. Toate pot gazdui o sesiune de gaming in conditiii optime si pe fiecare dintre ele va puteti manifesta talentul la doborat porci cu prastia la o calitate din ce in ce mai impresionanta.

Al doilea joc Angry Birds tocmai a poposit pe magazinul virtual al companiei in format X86 pentru PC-uri. Povestea Angry Birds Star Wars 2 se desfasora in univerul Star Wars, cu personaje, intrigi si decoruri insipirate de fanteziile lui George Lucas. Acest titlu nou nu este gratuit precum alte distributii, in schimb este achizitionabil cu numai 5 dolari. Daca va faci griji pentru faptul ca ar putea rula sacadat pe sistemul vostru, cel mai probabil aveti un PC mai vechi de cinci ani, motiv pentru care faptul ca nu v-ar merge Angry Birds Star Wars 2 este cea mai mica problema.

Citește și: