16 iul. 2013 | 10:22

Seria Galaxy Mega va include si modele dual sim

ACTUALITATE
Seria Galaxy Mega va include si modele dual sim

Pentru ca se pare ca exista foarte multi doritori de telefoane dual sim, va lansa un Galaxy Mega 6.3 cu doua cartele SIM.galaxy mega 63 duos

Scapat pe internet prin imaginea de mai sus, este un posibil in varianta dual sim. Desi nu este anuntat oficial, avand in vedere trendul initiat in urma cu cativa ani, Samsung are toate motivele sa-si anunte recent lansatul phablet si in varianta dual sim. Sufixul Duos este dovada ca Samsung nu va inceta prea curand sa anunte variante ale unor terminale, mai mult sau mai putin populare, cu doua SIM-uri.

Samsung Galaxy Mega 6.3 Duos ar trebui in rest sa ramana neschimbat in comparatie cu fratele mai mare dotat cu un singur SIM. Ca si configuratie, vorbim de un gadget cu un ecran de 6,3 inci si o rezolutie nativa 720p. In spatele LCD-ului se vor ascunde un procesor dual core tactat la 1,7 GHz, 1GB RAM si un senzor optic de 8 megapixeli pentru camera principala de pe spatele aparatului. Camera frontala va avea 2 megapixeli. Nu lipseste  un  slot de card, iar versiunea de Android preinstalata este Android 4.2.2 Jelly Bean.

Nu este exlus ca aceasta variatiune pe tema sa se reflecte si asupra modelul de 5,8 inci, Galaxy Mega 5,8., dar nu avem inca vreo imagine care sa confirme.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele