21 mai 2013 | 14:00

Galaxy S4 Active este un S4 rezistent la intemperii

ACTUALITATE
Galaxy S4 Active este un S4 rezistent la intemperii

Daca tot a facut un efort semnificativ pentru a lansa un Galaxy S4 perforrmant, pe o reteta similara Samsung pregastete si .

Samsung Galaxy s4 active gs4

Galaxy S4 Active sau versiuna SGH-I9295  este un terminal rezistent la intemperii. prezenta in numele produsului se datoreaza catorva linii de design neschimbate si a configuratiei interne care a ramas in cea mai mare parte similara.

Terminalul  din imagine va fi rezistent apa si la praf si si va ascunde o configuratie hardware care sa va ia ochii daca sunteti pusi in fata unei posibile achizitii. Smartphone-ul este construit in jurul unei combinatii dintre un Snapdragon S4 quad core tactat la 1,9 GHz si un GPU Adreno 320. Panoul folosit, desi nu avem o confirmare oficiala daca va fi sau nu AMOLED, va avea cu siguranta o diagonala de 5 inci si va include o rezolutie nativa egala cu 1920 x 1080. Pornind de la aceste valori, densitatea de pixeli va avea o valoare suficienta de 480 ppi. Sunt mari sanse ca senzorul folosit pentru camera principala sa sufere un downgrade de la cei 13 MP, in cazul Galaxy S4 si mergand pana la 8 megapixeli, in cazul Galaxy S4 Active. Desi in teorie aceasta diferenta nu ar trebui sa produca rezultate fotografice radical diferite, e un aspect care merita avut in vedere. Mai ales in contextul in care acesta are toate ingredientele pentru a depasi in unele situatii pretul de comercializare pentru un Galaxy S4, trebuie sa va ganditi ce e mai important pentru voi.

Incercand sa comepenseze pentru numarul foarte mare de smartphone-uri lansate in ultima perioada, Galaxy S4 Active s-ar putea sa vine cu investii majore facute in  colturile care conteaza. In teorie, este un smartphone in egala masura performant si impozant.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele