30 mai 2013 | 17:00

Samsung a anuntat, oficial, Galaxy S4 mini

ACTUALITATE
Samsung a anuntat, oficial, Galaxy S4 mini

Samsung a anuntat oficial, noul terminal Galaxy S4 mini, care are un ecran qHD Super Amoled de 4,3 inci si sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.

 Galaxy_S4_mini

Noul model, cel mai mic din familia Galaxy, cantareste 107 grame, iar procesorul din dotare este un dual core la 1,7 GHz. Capacitate de stocare este de 8GB, dar acesta mai are un slot microSD, care suporta pana la 64 de GB. Bateria din dotarea modelului Mini este de 1900mAh. La capitolul foto Galaxy S4 mini are doua camere, una pe spate, de 8 megapixeli, iar in fata una HD de 1,9 megapixeli, iar functia Sound&Shot inclusa permite capturarea imaginilor impreuna cu sunetul din mediul inconjurator. Alte functii care se gasesc la noul model Samsung sunt Panorama Shot, S Travel si Story Album.

Samsung Galaxy S4 mini permite utilizatorilor sa asculte aceeasi muzica si sa joace impreuna un joc prin functia Group Play, precum si chat cu prieteni, putand introduce in mesaje si imagini animate, video sau sunete cu functia ChatON. O alta functie, dedicata calatoriilor in strainatate, este S Translator, care permite traducerea de text sau voce din mesajele de e-mail sau cele text. Telefonul poate fi folosit si ca telecomanda pentru televizor, set-top box sau DVD player cu functia WatchON, avand un led infrarosu.

Galaxy S4 mini va fi lansat oficial la Londra, pe 20 iunie, si va fi disponibil in doua culori, White Frost si Black Mist. Modelul va suporta 4G LTE, sau 3G HSPA+ sau 3G Dual SIM, in functie caracteristicile din fiecare tara unde va fi comercializat. Pretul nu a fost dezvaluit.

Galaxy_S4_mini1