09 mai 2013 | 15:20

Sensoria Socks – sosete inteligente pentru prevenit accidente

ACTUALITATE
Sensoria Socks - sosete inteligente pentru prevenit accidente

si alte activitati sportive se pare ca pot fi prevenite prin intermediul sosetelor inteligente Sensoria Socks.sensoria sosete

Pentru ca cei mai multe atleti au inceput deja sa adopte diverse , nu ar trebui sa fie nici o surpriza faptul ca, pe langa bratari, ceasuri sau diverse curele, acum pot achizitiona si sosete inteligente.

Sensoria Socks este numele unei noi perechi de sosete ce urmeaza sa fie disponibila pentru achizitie in cel de al treilea trimestru al acestui an. Spre deosebire de alte gadgeturi pentru atletici, dedicate monitorizarii numarului de pasi, a vitezei si a distantei, Sensoria Socks fac mult mai mult. Echipa din spatele acestui produs revolutionar se lauda cu partea de prevenire a acidentelor legate de alergare.

Un studiu recent realizat in SUA a relevat faptul din 25 de milioane de alergatori activi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii peste jumatate inregistreaza un accident legat de aceasta activitate pe parcursul unui an. Desi notiunea de accident ne-am obisnuit sa fie interpretata ca un eveniment ce nu poate fi prevenit, creatorii unei perechi de sosete inteligente au alta parere.

Sensoria Socks sunt asistate de o aplicatie pentru smartphone care poate detecta imediat un stil de alergare defectuos. Totul se petrece prin inregistrarea distributiei de greutate pe fiecare picior, in timp ce stai, mergi sau alergi. Pentru ca solutia este la fel de importanta ca problema, in urma analizei, aplicatia aferenta sosetelor va oferi utilizatorilor si cateva sfaturi prin intermediul carora sa poata adopta un stil de alergare mai sanatos. In cazul in care lucrurile sunt in regula, puteti folosi Sensoria Socks si pentru monitorizarea mai multor aspecte care tin de performanta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele