09 iun. 2013 | 12:00

Gamepop, o consola ce permite rularea de jocuri de iOS pe TV

ACTUALITATE
Gamepop, o consola ce permite rularea de jocuri de iOS pe TV

Incep sa apara din ce in ce mai multe console cu Android menite sa te ajute sa te joci pe TV, Gamepop este doar cea mai recenta dintre ele.

gamepop Bluestacks android ios

Ca pasionat de jocuri de iOS pe iPhone si pe iPad deseori mi se intampla sa doresc sa joc acelasi joc pe un ecran mai mare. Din pacate existe multe titluri exclusive pe care nu le gasesti pe alta platforma si nu toate jocurile pot fi oglindite printr-un Apple TV. In ceea ce priveste pe televizoare, experienta a fost una mai accesibila. Pe langa console dedicate, gen Ouya sau Gamestick, aparatele cu Google TV iti faciliteaza aceeasi placuta activitate.

Cu un pic de efort din partea creatorilor, o noua consola intitulata Gamepop, creata de cei de la , va face un lucru nemaintalnit. Aceasta permite rularea de jocuri de iOS si Android pe TV prin intermediul unui singur gadget. Partea de iOS va fi posibila datorita includerii tehnologiei Looking Glass. Acesta din urma este numele unui software menit sa recreeze API-urile incluse de Apple in iOS. In opozitie cu alte console cu o functionalitate similara, majoritatea jocurilor prezente pe noul aparat vor fi accesibile gratuit cu conditia sa platiti un abonament de 7 dolari pe luna.

Cu suport de la cateva studiouri importante, precum Subatomic Studios, Glu, Halfbrick si Gameloft, inca din prima zi de la achizitie, posesorii de Gamepop vor avea o librarie de aproximativ 500 de titluri pe care le pot experimenta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele