13 feb. 2013 | 10:00

BlueStacks te ajuta sa joci jocurile de Android pe Windows 8

ACTUALITATE
BlueStacks te ajuta sa joci jocurile de Android pe Windows 8

Pentru ca cei mai multi dezvoltatori nu se grabesc sa-si porteze aplicatiile de Android pe Windows 8, s-a inventat BlueStacks Android App Player.

Bluestacks Windows 8 Android Apps Player

Cu toate ca ideea de a rula aplicatii de Android pe Windows nu este noua, solutia BlueStacks are sanse sa fie cea mai eficienta. In primul rand, vorbim de o aplicatie care se poate descarca gratuit de la o adresa usor de retinut,  GetYourAppBack.com. In al doilea rand, App Player-ul in cauza functioneaza de minune in tandem cu ecranele sensibile la atingere.

Daca tot avem din ce in ce mai multe sisteme in comert preinstalate cu Windows 8, care integreaza ecrane sensibile la atingere, este pacat sa nu profitam de ele. Cea mai buna metoda pentru a pune in valoare aceasta functie vine sub forma aplicatiilor de Android. Solutia BlueStacks deschide poarta catre continutul intregului magazin virtual Google Play. Pe langa faptul ca a fost testata si cu tableta Surface Pro, aplicatia este prietenoasa si foarte sprintena.

Multe aplicatii de Android, in special jocurile, profita de un accelerometru sau orice alt senzor pe care il aveti in smartphone sau tableta. Daca aveti un astfel de senzor intr-un sistem hibrid cu Windows 8, BlueStack recunoaste respectivele cip-uri si le asocieaza automat aplicatiilor din Android App Player. Daca nu ati avut ocazia sa experimentati ecosistemul aplicatiilor de Android, acum este momentul.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele