16 ian. 2013 | 09:47

Foremay este producatorul primului SSD de 2 TB

ACTUALITATE
Foremay este producatorul primului SSD de 2 TB

Cu toate ca multi utilizatori de sisteme prefera  -urilor pe criteriu de spatiu de stocare si pret, primul criteriu se pare ca a fost invalidat.

Foremay ssd 2.5 inci primul 2TB

Compania Foremay a anuntat zilele trecute disponibilitatea primului SSD de 2,5 inci cu o capacitate de 2TB. Perfect pentru a fi integrat intr-un notebook, noul SSD va fi disponibil in doua variante. TC166 va fi numele respectivului model pentru utilizatorii obisnuiti si SC199 va fi numele unitatilor pentru utilizatorii business. Daca pana in acest moment am mai vazut , solutia celor de la Foremay s-ar putea sa fie solutia de care aveau nevoie utilizatorii cu bugete generoase pentru a renunta la HDD-uri.

Din pacate, producatorul SSD-ului de 9,5 milimetri grosime evita, cel putin momentan, sa ne dea prea multe detalii legate de pret, performanta si disponibilitate. In conditiile in care versiunea SC199 dedicata mediului corporate se afla deja in productie in masa, nu stiu exact ce mai asteapta Foremay pana sa ne ofere respectivele detalii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele