Solutia spatiului de stocare pentru ultrabook-uri vine de la Mushkin

, 06 Dec, 10:00

Pentru utilizatorii de ultrabook-uri care isi doresc un spatiu de stocare mai generos, Mushkin are cea mai buna solutie.

alternativa ultrabookmushkin 480gb ssd

Incepand cu luna ianuarie a anului viitor, posesorii de ultrabook-uri care doresc o alternativa la solutia de stocare integrata de tip HDD, vor avea o noua optiune de la Mushkin. Mai precis, este vorba de o unitate de stocare Atlas mSATA de 480 GB.

In mai putin de o luna veti putea achizitiona o unitate de stocare SSD cu un pret aproximativ de 1 dolar/GB care ar trebui sa rezolve orice probleme aveti legate de spatiu. Astfel, cu 500 dolari veti putea avea un SSD de 480 GB cu controller SandForce SF-2281 si o interfata SATA III – 6GBps. Nu lipseste suportul pentru TRIM, SMART sau Error Correcting. Memoria folosita in noul SSD este NAND de tip MLC. Formatul folosit de aceasta unitate este intitulat MO-300 si se rezuma la 50,8 x 29,85 x 4,85 milimetri. Pentru un boost de performanta acest SSD pe interfata mini PCIe vine si cu un firmware ce poate fi actualizat cu usurinta.

Daca v-ati motivat sa faceti acest upgrade, suma generoasa de bani investita va fi recompensata de Mushkin printr-un singur lucru: garantie 3 ani.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail