19 mart. 2013 | 11:10

BlackBerry incearca sa atraga cumparatori printr-un videoclip

ACTUALITATE
BlackBerry incearca sa atraga cumparatori printr-un videoclip

Fara a trada un efort de marketing remarcabil, zilele trecute un videoclip de promovare pentru BlackBerry 10.

BlackBerry BB10

Nu este de a atrage cumparatori noi pentru terminalele companiei printr-un clip muzical sau scurt metraj. Prima iteratia a acestui concept implica melodia Keep on Loving You si era lansata la sfarsitul lunii septembrie, anul trecut.

Desi nu este foarte evident, clipul de mai jos este un motiv de sarbatoare si o ocazie speciala pentru BlackBerry pentru a celebra popularitatea noii platforme si a noului dispozitiv Z10. Pentru ca succesul este in egala masura dedicat dezvoltatorilor si utilizatorilor, videoclipul incearca sa treaca in revista ambele performante. Pentru a-si atinge scopul, echipa de producatori ai reclamei au apelat la melodia At Last al lui Etta James. Aceasta din urma este una dintre cele mai rezonanate melodii din ultimii 30 de ani cand vine vorba de exprimat entuziasm pentru o anumita regasire sau reintalnire.

Hitul efectiv este reprodus cu destul de mult talent, versuri schimbate si un vag fler pentru umor, toate pentru a ne aminti ca in orice moment, BlackBerry este o optiune demna de luat in calcul pe termen lung. Mai ramane doar sa gasiti un o astfel de jucarie la pret bun.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele