Un cumparator a achizitionat un milion de terminale BlackBerry 10

Un cumparator a achizitionat un milion de terminale BlackBerry 10

Nu am gresit nici un zero in din titlu achizitionate de un cumparator misterios care a optat sa-si pastreze anonimatul.

Rim BlackBerry 10 vanzari

Cu toate ca de cele mai multe ori persoanele sau companiile care vor sa-si pastreze anonimatul sunt implicate in donatii sau campanii de finantare ale unor proiecte, nu acelasi lucru a fost valabil si in acest caz.

Intr-un , compania a anuntat cu entuziasm ca a primit cea mai mare comanda de terminale din toate timpurile. Este vorba de un milion de smatphone-uri BlackBerry 10 achizitionate de un singur cumparator. Din pacate, desi aceasta achizitie vine ca o mana cereasca pentru o companie care se straduieste sa redevina relevanta, exista inca multe semne de intrebarea legate de misteriosul personaj. Chiar si daca BlackBerry s-a grabit sa afirme ca respectiva comanda a fost plasata de un partener consacrat, este greu de inteles motivul pretentiei de anonimitate intr-un astfel de scenariu. Aparent, este implicat in ecuatie si un acord de confidentialitate pentru a pecetlui soarta tranzactiei.

Vestea vine cu doar cateva saptamani inaintea declaratiilor fiscale pentru primul trimestru din 2013 si cu doar cateva ore inainte ca Samsung sa anunte urmatorul sau varf de gama pentru acest an. Desi o singura comanda nu poate neaparat sa salveze compania, in cifre, lucrurile cu siguranta vor arata mai optimist. Cel mai trist ar fi ca achizitia sa fi fost facuta de un operator de telefonie. In acel caz, numarul telefoanelor vandute este irelevant pana nu se va face tranzitia din depozitele operatorului in buzunarele utilizatorilor.

Putem privi aceasta veste si ca pe un vot de incredere adresat platformei BlackBerry 10 si noii generatii de terminale dezvoltate in Canada. Imi e frica insa, ca nu este cazul aici.

Citește și: