BlackBerry Z10 devine mai destept printr-un nou update

BlackBerry Z10 devine mai destept printr-un nou update

Daca ne uitam la noua versiune, se pare ca dezvoltatorii care au lucrat la BlackBerry 10 sunt hotarati sa transforme platforma intr-un succes.

blackberry z10 software update

Nu a trecut nici macar o luna intreaga de cand si compania canadiana a lansat primul update de firmware pentru platforma. Incercand sa adreseze o parte semnificativa din nemultumirile exprimate de utilizatori gadgeturilor, patch-ul poate fi instalat printr-o conexiune WiFi direct de pe telefon.

Noul update, de aproximativ 150 de MB, duce versiunea sistemului de operare la 10.0.10.85. Ca functionalitate, producatorii promit un amalgam de imbunatatiri care ar trebui sa transforme experienta utilizarii noilor dispozitive BlackBerry intr-una mai fluenta si mai eficienta. In primul rand este imbunatatita semnificativ performanta celor mai multe aplicatii terte pe care le puteti instala pe Z10.

Din cate se pare, camera de 8 megapixeli inclusa in Z10 a devenit mai desteapta prin noul update, generand poze mai clare in conditii de iluminare scazuta, fara blit. ,,Va veti indragostiti de diferentele pe care le veti vedea in fotografiile care nu folosesc blit, precum cele generate prin functia Time Shift Camera”. Astfel sunt descrise imbunatatirile intr-un post pe blogul BlackBerry care anunta noua versiune.

La capitolul detalii, noul update imbunatateste compatibilitatea cu calendarul din Gmail. Este imbunatatita si redarea clipurilor video in browserul nativ din BB10. Pentru ca au fost sesizate nemultumiri majore legate de autonomia terminalelor cu BlackBerry 10, in total au fost facute aproximativ 60 de optimizari menite sa sporeasca timpul de utilizare dintre incarcari.

In teorie, BlackBerry 10 incepe sa sune din ce in ce mai bine. Sunt curios cum vor arata vanzarile noilor smartphone-uri dupa trei luni.

Citește și: