17 sept. 2013 | 09:49

Beta Battlefield 4 are o data clara de lansare [+VIDEO]

ACTUALITATE
Beta Battlefield 4 are o data clara de lansare [+VIDEO]

Pentru ca toate jocurile complexe trec printr-o perioada de test final, cei de la EA tocmai au anutat cand va avea loc Beta .

EA Medal of Honor battlefield 4

Data de 29 octombrie reprezinta momentul foarte clar in timp in care isi va impresiona audienta cu o grafica de invidiat pe PC, PS3 si XBOX360. Daca celelalte doua console lansate anul acesta vor ajunge pe piata pana la mijlocul lunii noiembrie, pe data de 19.11.2013, Battlefield 4 va fi jucat la un cu totul alt nivel pe dispozitivele de gaming next-gen.

Incercand sa ne pregateasca pentru ce urmeaza, EA a anuntat o perioada de beta Battlefield 4, care va incepe cu prima zi a lunii octombrie. Anuntul vine de la directorul de operatii al companiei (COO), Peter Moore, si a fost postat pe blogul Electronic Arts. Ca si jocul cateva zile mai tarziu, beta Battlefield 4 va putea fi jucat pe XBOX360, PS3 si PC. Pentru a fi siguri ca va clasificati pentru beta, cea mai rapida metoda este sa aveti o dovada de precomanda a noului joc sau o dovada de precomanda pentru Medal of Honor Warfighter, jocul de anul trecut. Daca va incadrati intr-un dintre cele doua exceptii, automat v-ati clasificat pentru a participa in open beta.

Aparent, dupa o perioada de beta Battlefield 4 exclusiv dedicata celor care au facut efortul unei precomenzi, va exista si o perioada de cateva zile in care oricine se va putea inscrie. Din pacate, nu avem o data de dupa 1 octombrie in care se faca tranzitia de la una la alta. In cazul in care ati uitat ce inseamna Battlefield 4, secventa de gameplay de 17 minute de mai jos are mari sanse sa va aduca aminte.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele