Battlefield 4 Battlelog – elementele de gaming cross-platform sunt explicate [VIDEO]

Pentru ca este unul dintre putinele titluri care promoveaza o experienta de gaming de tip ,,second screen”, Battlelog-ul din este detaliat.

Battlefield 4 Battlelog

Inca de la E3 am ramas impresionat de eforturile facute de de a duce seria intr-o alta directie, cu mai multe aplicatii de mobil care ar trebui sa va transforme experienta de gaming intr-una mai implicata.

Functia respectiva purta numele de Battlelog si era compatibila atat cu iPhone-uri, cat si iPad-uri.

Practic, va puteati folosi de o harta sau puteati modifica o configuratie de armament pentru urmatoarea misiune direct de pe iPhone. Din ce se observa in film, legatura intre aparatele implicate in joc pare sa fie destul de stransa si este interesat de observat ca nu vedem doar continut static pe iPad sau iPhone. Sunt curios in schimb ce activitati puteti intreprinde de pe telefon sau tableta cand sunteti departe de computer. Din cate am inteles, ar trebui sa va puteti personaliza combinatie de arme si munitie pentru momentul in care intrati din nou in mijlocul actiunii.

Din punctul meu de vedere, astfel de elemente de gaming complica inutil o experienta care ar fi trebui sa fie simpla si la obiect. Sper doar ca prezenta unui smartphone in ecuatie sau a unei tablete sa nu se transforme brusc intr-un avantaj tactic. Ar fi pacat si nu ar mai avea nici o legatura cu seria Battlefield sau cu FPS-urile din ultimii cinci ani.

17:15 26.07.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video