Battlefield 4 dezvaluit oficial cu trailer si gameplay

Battlefield 4 dezvaluit oficial cu trailer si gameplay

Spuneam ieri ca o dezvaluire pentru Battlefield 4 este iminenta, iar EA si DICE nu au intarziat prin lansarea a doua materiale video pentru a demonstra noul joc. Este vorba despre un trailer de anunt exploziv, acompaniat de un clip de gameplay de 17 minute, capturat din varianta de PC a jocului.

Battlefield 4

Echipa suedeza DICE pare sa fi fost foarte ocupata in ultimul an si jumatate, intrucat a reusit sa creeze mai multe pachete DLC pentru Battlefield 3, cat si un nou motor grafic pentru noul joc. Battlefield 4 ruleaza pe versiunea cu numarul trei a motorului grafic Frostbite, iar diferentele intre acesta si cel precedent sunt evidente. Desi nu avem de a face cu o evolutie imensa fata de jocul anterior, cele mai evidente imbunatatiri le vedem in cazul personajelor, care sunt mult mai realist realizate. O imbunatatire clara se poate vedea si in cazul mediului de joc, care este mult mai usor de demolat, efectele fiind clar mai apropiate de realitate.

Cele 17 minute de gameplay prezinta o misiune din campanie, probabil chiar cea introductiva, dupa cum sugereaza mesajele pe care jucatorul le primeste in timpul sesiunii. Aparent EA a inclus si in single player sistemul Battlelog, care tine evidenta performantei utilizatorului si a celor din lista prieteni, pentru a oferi clasamente instante. Imbunatatirile campaniei sunt evidente chiar si in acest clip, intrucat avem de a face cu niveluri mult mai vaste, vehicule controlabile si posibilitatea de a da ordine coechipierilor.

Jocul este confirmat pentru aceasta toamna si va fi lansat pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Este curios faptul ca nu a fost anuntat si pentru PlayStation 4 si consola next-gen de la Microsoft, insa este posibil ca Battlefield 4 sa vina pe aceste platforme mai tarziu. Modul multiplayer nu a fost inca prezentat, insa EA a confirmat ca va exista un abonament Premium inca de la inceput, pentru a putea beneficia de toate pachetele de harti care se lanseaza dupa lansare.

In cursul acestui an se va organiza si o sesiune de beta pentru noul Battlefield 4, care va putea fi accesat in mai multe moduri. Cei care fac pre-comanda pentru varianta Digital Deluxe a jocului vor intra automat in beta, alaturi de abonatii Battlefield Premium si cei care au cumparat Medal of Honor: Warfighter Limited Edition sau Digital Deluxe Edition. Trailerele le gasiti mai jos, alaturi de cateva ganduri din partea echipei DICE cu privire la Battlefield 3.

Citește și: